Αναβολή στο φιλικό ΠΑΟΚ – Ατρόμητου, λόγω νέων τεστ κορονοϊού

Αναβολή στο φιλικό ΠΑΟΚ – Ατρόμητου, λόγω νέων τεστ κορονοϊού

bet365

Το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο δεν θα γίνει την Πέμπτη λόγω τεστ κορονοϊού που θα περάσουν οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου» του βορρά με την Παρασκευή να είναι η πιο πιθανή μέρα διεξαγωγής του. Ανοιχτό και το ενδεχόμενο ματαίωσής του.

Όλα ανοιχτά είναι για το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες, ήταν προγραμματισμένο να παίξουν την Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως πηγαίνουν την αναμέτρηση πιο πίσω.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη θα γίνουν και νέα τεστ κορονοϊού στον ΠΑΟΚ και είναι σίγουρο πως δεν θα διεξαχθεί το φιλικό εκείνη τη μέρα όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Το πιο πιθανό αυτή τη στιγμή είναι η αναμέτρηση να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, ωστόσο εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι αρνητικά όλα τότε το φιλικό θα ματαιωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα