«Εχουμε συμφωνήσει με τον Αρη για τον Σάκιτς»

«Εχουμε συμφωνήσει με τον Αρη για τον Σάκιτς»

Gazzetta team
«Εχουμε συμφωνήσει με τον Αρη για τον Σάκιτς»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Στουρμ Γκρατς ανέφερε πως απομένει το «ok» της FIFA για να ολοκληρωθεί το deal με τον 29χρονο αμυντικό
Παίκτης του Αρη θα πρέπει να λογίζεται ο Εμάνουελ Σάκιτς. Ο 29χρονος αμυντικός, γνώριμός μας από τον Ατρόμητο, βρίσκεται από καιρό στο «στόχαστρο» της ομάδας, που περίμενε την άρση του ban για να «τελειώσει» την υπόθεσή του. Αυτό συνέβη σήμερα (31/7), ενώ λίγο πριν ανακοινωθούν τα μαντάτα ο Αντρέας Σίκερ, αθλητικός διευθυντής της Στουρμ Γκρατς που ανήκει ο Αυστριακός, αποκάλυψε πως το deal έχει επιτευχθεί. «Εχουμε ήδη συμφωνήσει με το κλαμπ (σ.σ. τον Αρη) αλλά δεν υπάρχει ακόμα η έγκριση της FIFA» ανέφερε σχετικά σε ΜΜΕ της χώρας του. Πλέον στο Βικελίδης έχουν το «ok» και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα