Κι επίσημα αναστολή ενός χρόνου του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

Κι επίσημα αναστολή ενός χρόνου του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

Gazzetta team
Κι επίσημα αναστολή ενός χρόνου του ban για την υπόθεση Ντουρμισάι

bet365

Στα χέρια του Άρη βρίσκεται το χαρτί της FIFA με το οποίο εξασφαλίζει αναστολή ενός χρόνου για την υπόθεση Ντουρμισάι. Πλέον αποκτά το δικαίωμα μεταγραφών.

Ο Αρης έχει πλέον κι επίσημα την δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα για την σεζόν 2020-21. Και αυτό γιατί από το πρωί της Παρασκευής (31/7) στα γραφεία των «κίτρινων» έφτασε το χαρτί της FIFA για την αναστολή του ban για ένα χρόνο για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους προς τους Ούμπιντες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και Πορτίγια κι έτσι δόθηκε το ΟΚ ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών.

Ηδη, οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει διάφορες υποθέσεις ποδοσφαιριστών και αναμένεται άμεσα να ανακοινώσουν τις συμφωνίες αυτές όπως και τις ανανεώσεις.

Λίγο αργότερα ήρθες και η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη... σφραγίδα της FIFA.

Κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.

Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά!

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα