ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ πάνω από Μέσι και Κριστιάνο! (pic)

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ πάνω από Μέσι και Κριστιάνο! (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ πάνω από Μέσι και Κριστιάνο! (pic)

bet365

Εκτινάχθηκε στα ύψη η δημοφιλία του Στέφαν Σβαμπ από την στιγμή που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον και η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Στη λίστα αναζήτησης της δημοφιλούς πλατφόρμας «Transfermarkt», τόπο εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών σε μεταγραφικές περιόδους, το όνομα του Στέφαν Σβαμπ είναι στην κορυφή των ποδοσφαιριστών που έχουν αναζητηθεί τις τελευταίες 24 ώρες.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ είχαν πάνω από ένα χρόνο να αναζητήσουν στοιχεία για ένα νέο μεταγραφικό απόκτημά τους.

Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από τους «ασπρόμαυρους» ήταν ο Άντερσον Εσίτι το περασμένο καλοκαίρι (25 Ιουλίου) με την πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του ΠΑΟΚ φανέρωσε τη δίψα των οπαδών της ομάδας για να μάθουν στοιχεία γύρω από την καριέρα του Αυστριακού μέσου.

Η δημοφιλία του Σβαμπ ξεπέρασε ακόμη και τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέιντον Σάντσο, Ανταμ Λαλάνα αλλά και τον Τρινκάο, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα