«Ο Σεμέδο είναι πιο κοντά στη Μπενφίκα»

Gazzetta team
«Ο Σεμέδο είναι πιο κοντά στη Μπενφίκα»

bet365

Η «A Bola» είχε πρώτο θέμα την μεταγραφή του Σεμέδο στην Μπενφίκα μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από την Πόρτο. Ποια η αλήθεια με Ολυμπιακό...

Για Ρούμπεν Σεμέδο και Μπενφίκα είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές μέρες. Ομως για Ρούμπεν Σεμέδο και Πόρτο προέκυψε το απόγευμα της Τετάρτης! Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει γίνει «μήλον της Εριδος» και μένει να δούμε ποια από αυτά τα σενάρια θα... επηρεάσουν τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Δηλαδή ποια ομάδα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό και πόσο μεγάλη θα είναι αυτή.

Πριν φτάσουμε στις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων», έχει ενδιαφέρον το σημερινό δημοσίευμα της «Α Bola» η οποία είχε πρώτο θέμα τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού. «Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι πιο κοντά στο Ντα Λουζ», και πρόσθετε:

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο, 26 ετών είναι πολύ κοντά στο ν' αφήσει τον Ολυμπιακό και να ταξιδέψει στο Ντα Λουζ. Αυτή ήταν η προοπτική του ποδοσφαιριστή μέχρι χθες το βράδυ ειδικά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζόρζε Ζεσούς, παρά το γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται και στο στόχαστρο της Πόρτο.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο θέλει τον παίκτη αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Πόρτο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό δρόμο στην Μπενφίκα για να τελειώσει την μεταγραφή η οποία θα κοστίσει από 5 έως 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός ήθελε μίνιμουμ 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως μετά την πανδημία ίσως να είναι πιο... ελαστικός».

Το ότι υπάρχει ενδιαφέρον της Μπενφίκα είναι δεδομένο. Ομως η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο την παρουσιάζουν οι Πορτογάλοι. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 10 εκατομμύρια για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό.

Το σίγουρο είναι πως η Μπενφίκα θα παλέψει την μεταγραφή του παίκτη τις επόμενες μέρες και μένει να δούμε εάν οι δύο πλευρές θα τα βρουν στις διαπραγματεύσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα