Λούις Γκρίλο: «Ο Ματέο Γκαρσία θα μείνει στην Ευρώπη»

Λούις Γκρίλο: «Ο Ματέο Γκαρσία θα μείνει στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Λούις Γκρίλο: «Ο Ματέο Γκαρσία θα μείνει στην Ευρώπη»

bet365

Ο Λουίς Γκρίλο (ατζέντης του Ματέο Γκαρσία) οριστικοποίησε το ναυάγιο της μεταγραφής του Αργεντίνου στη Ράσινγκ Κλουμπ και ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης θα μείνει στην Ευρώπη.
Ο Ερυθρός Αστέρας συμφώνησε με τη Ράσινγκ Κλουμπ για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία έναντι 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, ο Αργεντίνος επιθετικός αρνήθηκε να υπογράψει την επιστροφή του στην πατρίδα του. Μάλιστα, Λούις Γκρίλο, ατζέντης του Γκαρσία, ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει αυτή η πώληση. «Συζητήσαμε και όντως ήταν μια επιλογή. Η Ράσινγκ έκανε μια πρόταση, ο Ερυθρός Αστέρας την αποδέχθηκε αλλά κατόπιν σκέψης, ο Ματέο προτιμά να παραμείνει στην Ευρώπη και να επιστρέψει αργότερα στην Αργεντινή. Ευχαριστήσαμε τους ανθρώπους της Ράσινγκ και το κατάλαβαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα