Ο Ρασίνγκ Κλουμπ προσπαθεί να πείσει τον Ματέο Γκαρσία

Ο Ρασίνγκ Κλουμπ προσπαθεί να πείσει τον Ματέο Γκαρσία

Gazzetta team
Ο Ρασίνγκ Κλουμπ προσπαθεί να πείσει τον Ματέο Γκαρσία

bet365

Στη Ράσινγκ Κλουμπ θέλουν να πείσουν τον Ματέο Γκαρσία για την επιστροφή του στην Αργεντινή και από αύριο (20/7) αναμένεται να ανοίξει νέος κύκλος συζητήσεων.

Η συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με τη Ρασίνγκ Κλουμπ είναι δεδομένη, καθόλου τυχαία μάλιστα ο σερβικός Τύπος κοινοποίησε έως και τις ημερομηνίες καταβολής του συνολικού ποσού των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη αναφορικά με τις προθέσεις του ίδιου του Ματέο Γκαρσία. Υπάρχει η πληροφορίες περί 4ετούς συμβολαίου με απολαβές 70.000 δολαρίων τον μήνα, όπως όμως διοχετεύεται και η αρνητική διάθεση του παίκτη σε κάθε σενάριο επιστροφής του στην Αργεντινή.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδα «www.racingdealma.com.ar», επιβεβαιώνει τη συμφωνία του Ερυθρού Αστέρα με τη Ράσινγκ Κλουμπ, τονίζοντας παράλληλα ότι «την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ρασίνγκ, Βίκτορ Μπλάνκο, θα τελειώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του παίκτη». Το ίδιο υποστηρίζει και ο «OLE» καθώς σημειώνει ότι ο σύλλογος της Αργεντινής τα βρήκε με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν έχει συμβεί το ίδιο με τον ποδοσφαιριστή. Επικαλείται μάλιστα πληροφορίες από ηγετικό στέλεχος της Ράσινγκ και φιλοξενεί τη δήλωση ότι… «οι συζητήσεις θα συνεχιστούν τη Δευτέρα (21/7). Και μένει να φανεί αν θα επαναληφθεί η περσινή ιστορία όπου διοχετεύονταν διαφορετικές πληροφορίες από το περιβάλλον του αθλητή.

Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση φέρεται να παίζει ο Ντιέγκο Μιλίτο. Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε στη Ράσινγκ και πλέον έχει ρόλο αθλητικού διευθυντή. Φέρεται μάλιστα να είναι αυτός που εισηγήθηκε την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία αλλά και ανέλαβε την ευθύνη να τον πείσει να επιστρέψει στην Αργεντινή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα