Ολυμπιακός: Το αινιγματικό σχόλιο του Ντουρμάζ στον Ομάρ για Γαλατασαράι

Ολυμπιακός: Το αινιγματικό σχόλιο του Ντουρμάζ στον Ομάρ για Γαλατασαράι

Ολυμπιακός: Το αινιγματικό σχόλιο του Ντουρμάζ στον Ομάρ για Γαλατασαράι

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ άναψε «φωτιές» με το σχόλιο του σε ποστάρισμα του Ομάρ στο instagram με τους Τούρκους να θεωρούν πως είναι κλεισμένη η μεταγραφή του Νορβηγού μπακ στη Γαλατασαράι!

Στη γειτονική χώρα ισχυρίζονται σε καθημερινή βάση πως η μεταπήδηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Γαλατασαράι θεωρείται δεδομένη με τα «λιοντάρια» όπως σημειώνουν να έχουν προσφέρει 1.5 εκατ. ευρώ για τον Νορβηγό διεθνή.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού και νυν της Γαλατασαράι, Τζίμι Ντουρμάζ ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τις φήμες, σχολιάζοντας σε ποστάρισμα του άσου του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Συγχαρητήρια αδελφέ τα λέμε πολύ σύντομα». Ντουρμάζ και Ομάρ συνδέονται με στενή φιλία και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως το σχόλιο του Σουηδού αποτελεί προάγγελο της μεταγραφής του άσου του Ολυμπιακού στη Γαλατασαράι.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τόσο η πλευρά των «ερυθρολεύκων», όσο και ο 28χρονος δεξιός μπακ δεν επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα των Τούρκων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα