Ομάρ: Η Τουρκία δεν είναι δέλεαρ για να φύγει απ' αυτόν τον Ολυμπιακό

Ομάρ: Η Τουρκία δεν είναι δέλεαρ για να φύγει απ' αυτόν τον Ολυμπιακό

Ομάρ: Η Τουρκία δεν είναι δέλεαρ για να φύγει απ' αυτόν τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Νορβηγός μπακ εξακολουθεί να δείχνει τάσεις παραμονής στο Λιμάνι παρά τις τουρκικές (κυρίως)... σειρήνες και αποτελεί σημαντικό κομμάτι του προγραμματισμού στον Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι από τις παλιές... καραβάνες του ρόστερ του Ολυμπιακού και εκ των αρχηγών της ομάδας. Επόμενο είναι οι Πειραιώτες να επιζητούσαν και να επιζητούν την παραμονή του.

Στα 28 του χρόνια ο Ομάρ φέτος «τρέχει» σεζόν με 38 αγώνες και 1 γκολ έχοντας και κομβική παρουσία στη βραδιά της πρόκρισης με την Άρσεναλ. Έχετε ήδη διαβάσει τους λόγους για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Η ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς, δε, ήταν και ένας βασικός λόγος που τον κράτησε σε πρώτο αγωνιστικό πλάνο. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι εκ των αρχηγών και βασικών παικτών στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού (κάτι που ισχύει και για την Εθνική Νορβηγίας), που από την πρώτη σχεδόν στιγμή τον εκτίμησε για τα αγωνιστικά του προσόντα και την προσωπικότητά του. Και ο οποίος - όπως και για τους Γκασπάρ και Χασάν - επιθυμεί την παραμονή του.

Επίσης όπως έχουμε σημειώσει ξανά ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εάν άφηνε τον Ολυμπιακό δεν θα το έκανε έτσι απλά και εύκολα για να πάει στην Τουρκία. Σε ένα πρωτάθλημα που γενικότερα δεν φαίνεται να τον... ενθουσιάζει ή να το εμπιστεύεται τόσο πολύ. Σε ένα πρωτάθλημα με σημαντικό ποσοστό αβεβαιότητας αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν και με τα συμβόλαια των παικτών, λόγω κορονοϊού και συνολικής κρίσης της τουρκικής οικονομίας (και ας ακούγονται και γράφονται ποσά ακόμα και άνω του 1.5 εκατ. ευρώ από ομάδες όπως η Γαλατά). Για μια κρούση από Αγγλία (κυρίως) ίσως και να ήταν αλλιώς τα δεδομένα, άλλωστε ο Ομάρ είχε αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός στη Χαλ (Premier League). Με την Τουρκία ο Νορβηγός δεν ήταν εξαρχής τόσο... ζεστός. Έχει τη σημασία του πως σε αυτήν την φάση ο Ομάρ συνεχίζει να δείχνει τάσεις παραμονής στους ερυθρόλευκους.

Εξακολουθεί να δείχνει πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι. Η τελευταία κρούση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός έφτανε μάξιμουμ τις 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους και ήταν για τριετές συμβόλαιο, ενώ φυσικά να παραμείνει αρχηγός του συλλόγου. Και κάτι ακόμα. Όλο αυτό το διάστημα παρότι επισήμως δεν υπάρχει τίποτα το οριστικό ο Ομάρ παραμένει στο αγωνιστικό προσκήνιο στον Ολυμπιακό, συνεχίζει να είναι βασικός και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του και για τα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα