Κλάτενμπεργκ: Οι πέντε πιο ενοχλητικοί ποδοσφαιριστές της καριέρας του!

Κλάτενμπεργκ: Οι πέντε πιο ενοχλητικοί ποδοσφαιριστές της καριέρας του!

bet365

Ο (πιθανότατα) νέος αρχιδιαιτητής του ελληνικού ποδοσφαίρου Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε αποκαλύψει τους πέντε ποδοσφαιριστές που τον δυσκόλεψαν περισσότερο στην καριέρα του. «Αγενής ο Μπέλαμι, γκρίνιαζε συνεχώς ο Λέμαν, θα μπορούσε να μου καταστρέψει την ζωή ο Μίκελ»

Ο διάσημος πρώην διαιτητής είχε αναφερθεί στους πέντε ποδοσφαιριστές που τον δυσκόλεψαν περισσότερο στην καριέρα του αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά.

Πρώτος και... χειρότερος ήταν ο Κρεγκ Μπέλαμι για τον οποίο τόνισε πως:

«Πίεσε τις... μπάλες μου στο τούνελ του Ιτιχαντ και δεν εννοώ τις μπάλες του αγώνα. Ο Μπέλαμι ήταν εφιάλτης για να τον 'σφυρίζεις\ και οι περισσότεροι αισθανόμασταν έτσι. Φώναζε πολύ, κουνούσε τα χέρια του πέρα-δώθε και συνεχώς σε προκαλούσε. Η γλώσσα του ήταν άθλια, ήταν αγενής».

Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που προκάλεσε αρνητική εντύπωση στον Κλάτενμπεργκ ήταν ο Ρόι Κιν.

«Δούλεψα μαζί του στο ITV κατά την διάρκεια του Μουντιάλ του 2018. Ήταν τζέντλεμαν και ήταν ωραίο να βρίσκεσαι γύρω του. Απόδειξη ότι οι παίκτες μπορεί να είναι τελείως διαφορετικοί μέσα και έξω από το γήπεδο. Στο γήπεδο απλά δεν μπορούσες να τον εμπιστευτείς. Ποτέ δεν ήξερες αν θα κάνει κάτι άσχημο, όπως το τάκλιν στον Άλφ-Ίνγκε Χάαλαντ. Ήταν αποκρουστικό, μια αθλιότητα».

Τρίτος στη λίστα του Άγγλου ρέφερι ήταν ο πρώην τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Γενς Λέμαν.

«Ήταν ευέξαπτος, από αυτούς του μίζερους τύπους που γκρινιάζουν για τα πάντα. Εάν η μπάλα ήταν στρογγυλή θα γκρίνιαζε, εάν ήταν λευκή πάλι θα γκρίνιαζε. Σκεφτόσουν πως πρέπει να ξεκουραστεί».

Από το Top-5 δεν θα μπορούσε να λείψει και ο Πέπε για τον οποίο είχε σχηματίσει άποψη από τα ματς του Champions League όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν μπορούσες να τον εμπιστευτείς. Σε ένα φαινομενικά απλά παιχνίδι θα έκανε κάτι πονηρό. Έπρεπε να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση μαζί του».

Ο Κλάτενμπεργκ άφησε για τον τέλος τον Τζον Όμπι Μίκελ. Ο Νιγηριανός διεθνής είχε κατηγορήσει τον παλαίμαχο διαιτητή για ρατσιστική συμπεριφορά και στη συνέχεια αθωώθηκε από την FA.

«Ποτέ δεν απολογήθηκε και είναι απογοητευτικό, διότι θα μπορούσε να μου καταστρέψει τη ζωή. Άρχισε να μη μου αρέσει η διαιτησία για λίγο έπειτα από αυτό, αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω, διότι είχα μια οικογένεια να υποστηρίξω και να θρέψω. Μου άφησε μια άσχημη γεύση αυτό και με ενοχλεί ακόμα.

Ο Μίκελ άκουσε απλά τον Ραμίρες να του λέει κάτι τέτοιο, ο οποίος μάλιστα δεν μιλάει αγγλικά. Μου απολογήθηκαν έκτοτε παίκτες της Τσέλσι, αλλά όχι ο ίδιος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα