Κλάτενμπεργκ: Το «Big 4» τον θέλει για αρχιδιαιτητή

Gazzetta team
Κλάτενμπεργκ: Το «Big 4» τον θέλει για αρχιδιαιτητή

bet365

Η υποψηφιότητα του Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι αυτή που προκρίνεται από τους «Big 4»! Ποια τα δεδομένα αυτήν τη στιγμή.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος αρχιδιαιτητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως αρχικά είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr. Η ΕΠΟ, μάλιστα, έκανε επίσημη την υποψηφιότητα του Άγγλου διαιτητή - όπως κι αυτή του Πέτερ Φιόρντφελντ.

Μάλιστα, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συμφωνούν μ' αυτήν την επιλογή - κάτι που είναι λογικό μιας κι ο Περέιρα τον είχε προτείνει στους τέσσερις «μεγάλους», όπως εξάλλου σας είχαμε γράψει.

Θυμίζουμε πως στις 14 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, του προέδρου της Superleague Λεωνίδα Μπουτσικάρη και των εκπροσώπων Ολυμπιακού (Λίνα Σουλούκου), ΠΑΟΚ (Μάκης Γκαγκάτσης), ΑΕΚ (Μηνάς Λυσάνδρου), Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος) έπεσε στο... τραπέζι το εν λόγω όνομα, το οποίο χρήζει κοινής αποδοχής.

Ωστόσο, μπορεί να είναι το φαβορί ο Άγγλος διάσημος ρέφερι,αλλά δεν πρέπει να το θεωρούμε και 100% δεδομένου από την άποψη που ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές. Αυτό θα συμβεί όταν έρθει στην Ελλάδα, συζητήσει με την ΕΠΟ και τους εκπροσώπους των «Big 4» και βρεθεί φυσικά η «χρυσή τομή» στο οικονομικό κομμάτι!

Φέτος, εξάλλου, υπάρχει η εξής ιδιαιτερότητα: Η αναλογία ως προς τις αμοιβές σ' αυτές τις περιπτώσεις αλλάζει και η εκάστοτε Ομοσπονδία θα πληρώνει τα περισσότερα με την UEFA απλά να συνδράμει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο κ. Mark Clattenburg (Αγγλία) επελέγη ομόφωνα για τη θέση του προέδρου της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγη ώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα