Παναθηναϊκός: Πάντα στα υπ᾽όψιν ο Βαρέλα

Παναθηναϊκός: Πάντα στα υπ᾽όψιν ο Βαρέλα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πάντα στα υπ᾽όψιν ο Βαρέλα

bet365

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη φέρνει μεταγραφή στην θέση του αριστερού μπακ, με τον Πάκο Βαρέλα να αποτελεί μία από τις επιλογές του Παναθηναϊκού.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στα πλέι οφ είχαν οδηγήσει τον Τσάβι Ρόκα στο να... κλειδώσει την αρχική του απόφαση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής σε συννενόηση πάντα με τον νέο τεχνικό, Ντάνι Πογιάτος, θα έδινε το χρίσμα του βασικού στον Έλληνα μπακ με τον Βασίλη Ζαγαρίτη να αποτελεί την εναλλακτική λύση.

Ο σοβαρός τραυματισμός, όμως, του 23χρονου άσου αλλάζει τον προγραμματισμό.

Ο Παναθηναϊκός, πλέον, ενεργοποιεί την λίστα των έτοιμων αριστερών μπακ, καθώς στην καλύτερη περίπτωση ο Χατζηθεοδωρίδης θα χάσει μόνο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 12 Σεπτεμβρίου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έρχονται και πάλι στο προσκήνιο είναι ο Ισπανός μπακ, Πάκο Βαρέλα, το όνομο του οποίου έχετε διαβάσει εδώ και καιρό στο gazzetta.gr.

O Βαρέλα αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπελενένσες στο φινάλε της σεζόν στην Πορτογαλία και είναι ένας από τους υποψηφίους που έχει ξεχωρίσει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα