Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Βαρέλα

Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Βαρέλα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στη λίστα ο Βαρέλα

bet365

Ο Εμάνουελ Ινσούα δύσκολα θα παραμείνει και στον Παναθηναϊκό εξετάζουν εδώ και καιρό την αγορά για τον αντικαταστάτη του. Μία από τις περιπτώσεις σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι και ο Φρανσίσκο Βαρέλα της Μπελενένσες.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα... θερμό μεταγραφικά για τον Παναθηναϊκό. Το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα και ένα από αυτό είναι στην θέση του αριστερού μπακ. Η παραμονή του Ινσούα μπορεί να παραμένει ανοιχτή, όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, όμως συνάμα είναι και πάρα πολύ δύσκολη.

Από τον Ιανουάριο και το ενδεχόμενο πώλησης του Αργεντινού στην Αλ Ουάχντα, οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ είχαν σκανάρει την αγορά και είναι έτοιμοι να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η ενδεχόμενη αποχώρηση του ᾽᾽Πότσο᾽᾽.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μία από τις περιπτώσεις που είναι στην λίστα και εξετάζεται ᾽᾽ζεστά᾽᾽ είναι αυτή του Φρανσίσκο Βαρέλα. Ο 26χρονος Ισπανός αριστερός μπακ της Μπελενένσες, ο οποίος είχε συμμετοχές σε όλες τις μικρές Εθνικές της χώρας του και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπέτις, στην οποία και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Μαζί της αγωνίστηκε τόσο στην Primera όσο και στην Segunda Division ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Οβιέδο και της Ράγιο Μαχανταχόντα.

Ο Βαρέλα αναμένεται να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον πορτογαλικό σύλλογο αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, μιας και δεν πήρε τον χρόνο που ήθελε. Φέτος κατέγραψε μόλις 9 συμμετοχές μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα