CAS: Έφτασε η ώρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη! (pic)

CAS: Έφτασε η ώρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη! (pic)

bet365

Το πρωί της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της επίμαχης υπόθεσης με τον Ολυμπιακό να στρέφεται κατά των ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και Ξάνθης και τον ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ.
Το CAS / TAS - που είχε τοποθετηθεί και στο Gazzetta για την σχετική υπόθεση - έχει ανακοινώσει στις 3 Ιουλίου ότι η εκδίκαση θα γίνει στις 6 του μήνα. Δηλαδή σήμερα Δευτέρα (πρωινή ώρα). Οι υποθέσεις ως γνωστόν θα συνεκδικαστούν και πέραν των υπομνημάτων και των όποιων αναφορών το προεδρείο θα θέλει να ακούσει το τι έχει να πει η κάθε πλευρά και προφανώς σε αυτήν την διαδικασία λόγο έχει και η Ξάνθη.
Ο Ολυμπιακός στρέφεται κατά της ΕΠΟ (λόγω της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της), του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ζητώντας τα προβλεπόμενα κατ' αυτόν, ήτοι υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ στρέφεται κατά της ΕΠΟ αξιώνοντας να πάρει πίσω τους 7 βαθμούς, που του έχουν αφαιρεθεί λόγω της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Από τις εμπλεκόμενες πλευρές και από την ΕΠΟ έχει ζητηθεί να βγει απόφαση πριν τις 19 Ιουλίου, οπότε τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα της Λίγκας, κάτι πιθανό να συμβεί.
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ έχουν εμπιστευθεί την υπόθεση σε δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού εκτός από τους δικούς τους δικηγόρους. Το CAS επίσης έχει ενημερώσει ότι έκανε δεκτούς τους δικαστές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Γερμανό, Ούλριχ Χάας και ενώ οι ερυθρόλευκοι διάλεξαν τον Ιταλό Λουίτζι Φουμαγκάλι. Επιπλέον ο Ολλανδός δικηγόρος Μάνφρεντ Πίτερ Ναν, που είναι στο CAS από το 2002, είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να προδρεύσει τις υποθέσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα