Η θέση του CAS στο Gazzetta.gr: «Η υπόθεση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ είναι ακόμα στα πρώτα στάδια έρευνας και αξιολόγησης»

Η θέση του CAS στο Gazzetta.gr: «Η υπόθεση Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ είναι ακόμα στα πρώτα στάδια έρευνας και αξιολόγησης»

bet365

Η απουσία ημερομηνίας εκδίκασης για τις υποθέσεις των Ολυμπιακού / ΠΑΟΚ στη σχετική λίστα του CAS δεν συνιστά έκπληξη και το Gazzetta.gr μεταφέρει την θέση των ανθρώπων του Ανώτατου Δικαστηρίου Επίλυσης Διαφορών για την συγκεκριμένη περίπτωση!

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί πρώτοι πως το CAS άνοιξε ήδη φάκελο και έχει προχωρήσει στα πρώτα ερευνητικά στάδια για την προσφυγή του Ολυμπιακού σε βάρος του ΠΑΟΚ! Επίσης είχαμε ξεκαθαρίσει πως δεν είχε φιξαριστεί επίσημα ή ανεπίσημα ημερομηνία ακρόασης / εκδίκασης της υπόθεσης με την παρουσία των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Και μπορεί το CAS με έγγραφη ενημέρωσή του να έκανε γνωστό στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ότι θα υπάρξει συνεκδίκαση των προσφυγών, όμως αυτό δεν συνεπαγόταν και... άμεσο ορισμό της εκδίκασης. Με άλλα λόγια δεν συνιστά έκπληξη ότι ακόμα δεν έχει οριστεί δικάσιμος μέχρι τον Αύγουστο. Τα δεδομένα λοιπόν είναι δύο εδώ: ή θα προκύψει ημερομηνία έως τον Αύγουστο η οποία θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω από το CAS, ή η υπόθεση θα πάει από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Εδώ επίσης πρέπει να τονίσουμε το εξής. Το CAS δεν κάνει διακοπές. Μπορεί να ορίσει εκδίκαση ή ακρόαση ακόμα και στις 15 Αυγούστου. Απλώς η συγκεκριμένη υπόθεση που αφορά Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι ακόμα στα πρώτα στάδια έρευνας και πρέπει να προχωρήσει ανάλογα για να φτάσουμε σε ακροάσεις και εκδικάσεις. Ποιά είναι όμως η θέση του CAS όπως μας μεταφέρθηκε; Για να την δούμε.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση παραμένει στα πρώτα στάδια έρευνας και αξιολόγησης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ημερομηνία σε αυτή την φάση. Οι ημερομηνίες των ακροάσεων και των εκδικάσεων ορίζονται ανάλογα με την διαθεσιμότητα των εμπλεκόμενων μερών και των δικαστών. Για το λόγο αυτό είναι πιθανό να βγουν ημερομηνίες που θα συμπεριληφθούν αργότερα στη σχετική λίστα. Ημερομηνίες εκδίκασης που να είναι κοντά στις ακροάσεις που θα πρέπει να γίνουν. Επίσης μπορεί την ίδια ημέρα να γίνουν περισσότερες από μία ή δύο ακροάσεις»: αυτή ήταν η γραπτή απάντηση εκπροσώπου του CAS στο ερώτημα του gazzetta.gr σχετικά με τον ορισμό ημερομηνίας εκδίκασης της υπόθεσης Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Τι μας λέει το CAS; Κοινώς, ότι η υπόθεση αυτή θα προχωρήσει, όμως δεν είναι ακόμα στο σημείο για ορισμό ημερομηνία εκδίκασης. Από εκεί που μπορεί να φαίνεται ότι η υπόθεση θα... αργήσει μπορεί σε μία μέρα να δούμε την υπόθεση να προχωράει με άμεσες ακροάσεις και εκδίκαση. Πολύ σημαντικό είναι επίσης πως οι εμπλεκόμενες πλευρές είναι τέσσερις καθώς έχει κληθεί να μιλήσει επί της διαδικασίας και η Ξάνθη. Παράλληλα είναι και μία υπόθεση που χρειάζεται μελέτη από το CAS: αρχική απόφαση από την ΕΕΑ, αλλαγή Νόμου, ελληνικό δίκαιο, αθλητικό πειθαρχικό δίκαιο, καταστατικό της ΕΠΟ: είναι πολλά όλα αυτά...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα