CAS: Ο Ολλανδός δικηγόρος Ναν ο πρόεδρος για την υπόθεση των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
CAS: Ο Ολλανδός δικηγόρος Ναν ο πρόεδρος για την υπόθεση των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολλανδός δικηγόρος Μάνφρεντ Πίτερ Ναν, που είναι στο CAS από το 2002, είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να προδρεύσει τις υποθέσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Γεννηθείς το 1960 ο Ναν είναι από το 2002 στο CAS προεδρεύοντας σε υποθέσεις. Μάλιστα ήταν πρόεδρος σε υποθέσεις των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο CAS στο παρελθόν αλλά και στην υπόθεση του Μπλάτερ.

Από το 2011 και μετά είναι πρόεδρος της επιτροπής ντόπινγκ στην ολλανδική Ομοσπονδία ενώ έχει πτυχία και εξειδίκευση στο αθλητικό δίκαιο και έχει υπάρξει ομιλητής / λέκτορας / εισηγητής σε Πανεπιστήμια. Από το 2015 είναι μέλος πειθαρχικών επιτροπών στην Ομοσπονδία της Ολλανδίας ενώ σε σχέση με την ολλανδική Π.Ο. βρίσκεται και σε άλλες επιτροπές. Έχει διατελέσει και πρόεδρος στην ολλανδική Ολυμπιακή Επιτροπή αλλά και στην διεθνής ολλανδική επιτροπή επίλυσης διαφορών. Υπήρξε παλαιότερα και μέλος στην Επιτροπή των Ολλανδών επαγγελματιών παικτών καθώς έχει παίξει και ποδόσφαιρο στο παρελθόν.

Είναι δικηγόρος από το 1985. Η... συστατική του επιστολή λέει πως ακούει προσεκτικά, παρατηρεί, ερευνά και αποφασίζει. Θεωρείται ότι δίνει μεγάλη βαρύτητα στα γεγονότα και την σωστή απόδοσή τους. Επιζητά και τυπικότητα αλλά και σεβασμό στις διαδικασίες και τα πρόσωπα και πάντα αντιμετωπίζει την κάθε υπόθεση ως πρόκληση. Οι πληροφορίες λοιπόν τώρα αναφέρουν πως ο Ναν θα είναι ο πρόεδρος στις υποθέσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είχε διαλέξει Ιταλό δικαστή και ο ΠΑΟΚ Γερμανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα