Μελισσανίδης: Έπεσε στους 6 μήνες η ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα

Gazzetta team
Μελισσανίδης: Έπεσε στους 6 μήνες η ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα

bet365

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η ποινή του Δημήτρη Μελισσανίδη για την απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα πέφτει από τους 8 μήνες στους 6.

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι τις ποινές σε ΠΑΕ ΑΕΚ και Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Σύμφωνα με την πρώτη απόφαση, η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 68.000 ευρώ, ενώ στον Δημήτρη Μελισσανίδη επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για οκτώ μήνες και χρηματική ποινή ποσού 20.000 ευρώ.

Ωστόσο, η ποινή της απαγόρευσης εισόδου έπεσε στους 6 μήνες!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

1. Η εκδίκαση αφορά παραβάσεις στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ-Άρης στις 4 Μαρτίου 2020:

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 137/2020 οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Αναφορικά με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 9659/21-4-2020 έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ και 2) του Δημητρίου Μελισανίδη κατά της υπ’ αριθμόν 137/15-4-2020 οριστικής απόφασης της Τριμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.,

Απάλλαξε τον δεύτερο εκκαλούντα-εγκαλούμενο, ως προς την τέλεση της παράβασης του άρθρου 12 παρ.5 ΚΑΠ. Επέβαλε σε βάρος της πρώτης εκκαλούσας-πρώτης εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΕΚ: α) συνολική χρηματική ποινή, ποσού εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000) ευρώ και β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη, μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος. Εέβαλε στον εγκαλούμενο, Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, την ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

2. Απέρριψε την από 22/06/2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 11982/23-06-2020 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξαίρεση των μελών της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και Γεράσιμου Βρυώνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα