Η ΑΕΚ υποστήριξε: «Καμία βιαιοπραγία στον γυμναστή του Άρη»

Δημήτρης Βέργος
Η ΑΕΚ υποστήριξε: «Καμία βιαιοπραγία στον γυμναστή του Άρη»

bet365

Η Ένωση απολογήθηκε για το περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δια μέσω της νομικής εκπροσώπησής του, για όσα έλαβαν χώρα εντός των αποδυτηρίων στο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου.

Build A Bet στο Ολυμπιακός - Γουλβς. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η ΑΕΚ απολογήθηκε στο πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο αντιπρόεδρος και νομικός Αλέξης Αλεξίου εκπροσώπησε την ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος επίσης είχε κληθεί σε απολογία, εκπροσώπησε η Έλλη Ρίζου.

Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, η ΑΕΚ αμφισβήτησε την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο αλλά και το ότι υπήρξε βιαιοπραγία προς τον γυμναστή του Άρη, ενώ παρέθεσε και ένορκη κατάθεση του γιατρού του αγώνα, σύμφωνα με την οποία ο γυμναστής των «κίτρινων» δεν είχε κάποιο πρόβλημα και πως του ζήτησε να τοποθετήσει κολάρο λόγω του χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει με τον αυχένα του. Όπως υποστήριξε η ΑΕΚ, καμία από τις εκθέσεις δεν αναφέρει κάποιο επεισόδιο κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του Βράνιες μετά την επίτευξη του γκολ.

Όσον αφορά τα περιστατικά που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια, η δικηγόρος Έλλη Ρίζου μετέφερε το αίτημα της ΑΕΚ «να ανοίξουν οι κάμερες προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη», ενώ για το επεισόδιο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, η νομική εκπροσώπηση της Ένωσης επικαλέστηκε την έκθεση της αστυνομίας όπου υπογραμμίζεται ότι «διασταυρώθηκε με τον Μελισσανίδη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας διαπληκτισμός». Η πλευρά της ΑΕΚ παραδέχθηκε την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στον χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια (όχι όμως σε αυτά των διαιτητών) προκειμένου να εκφράσει τις διαμαρτυρίες του, αμφισβητώντας το γεγονός ότι κάποιος πίεσε τα γεννητικά όργανα του επόπτη.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η ΑΕΚ για το συμβάν με τον επόπτη επικαλέστηκε την έκθεση της αστυνομίας, η οποία αναφέρει την παρουσία του κ. Μελισσανίδη στον χώρο, υπογραμμίζοντας πως «κινήθηκε προς το μέρος τους ο Δημήτρης Μελισανίδης συνοδευόμενος από διαπιστευμένους και διαμαρτυρήθηκε σε έντονο ύφος για το πέναλτι», ενώ για το περιστατικό με τον γυμναστή, έχει κατατεθεί φωτογραφικό υλικό, το οποίο σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Ένωση, αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει στον χώρο κανένας φίλαθλος της ΑΕΚ.

Ως μάρτυρες κατέθεσαν ο αναπληρωτής διευθυντής της Δικέφαλος, Χρήστος Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν στο σημείο των πανηγυρισμών με τον Βράνιες και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Παπαναγιώτου, αλλά και ο Βασίλης Δημητριάδης για τα όσα έγιναν στον χώρο των αποδυτηρίων. Η ΑΕΚ κατέθεσε τα υπομνήματά της και πλέον περιμένει την έκδοση της απόφασης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το χρονικό όριο μέσα στο οποίο αυτή θα γίνει γνωστή.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα