Aρης - ΠΑΟΚ: Χωρίς Φετφατζίδη η 11άδα των «κίτρινων»

Gazzetta team
Aρης - ΠΑΟΚ: Χωρίς Φετφατζίδη η 11άδα των «κίτρινων»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν βρίσκεται στην αρχική 11αδα του Άρη ενόψει του ντέρμπι (28/6, 19:15) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Είναι δεδομένη η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού στην Αλ Αΐν καθώς ο ίδιος συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ο Άρης θα εισπράξει το ποσό των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ δίχως να υπολογίζονται μπόνους τα οποία θα συμπεριληφθούν στο συμφωνητικό. Για πρώτη φορά φέτος, ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν βρίσκεται στη βασική 11αδα του Άρη, ομοίως και ο Ντάνι Λάρσον ο οποίος βέβαια ήδη αποτελεί παρελθόν.

Ο Μίκαελ Ένινγκ επέλεξε τους Δεληζήση, Μπα στο κέντρο της άμυνας και τους Ροζ, Κόρχουτ για να καλύψουν το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα. Χαβιέρ Ματίγια και Λούκας Σάσα θα αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και μένει να φανεί ποιος θα είναι στη δεξιά πλευρά της επίθεσης μεταξύ των Τόνσο, Μαντσίνι. Ο Μπρούνο Γκάμα θα καλύψει την αριστερή πλευρά ενώ ο Μπράουν Ιντέγε είναι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα