Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πίσω για τον Μίσιτς

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει πίσω για τον Μίσιτς

bet365

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας και ο Ιβάν Σαββίδης στέκονται στο πλευρό του άτυχου Κροάτη μέσου και εγγυώνται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει σ’ ότι αφορά την συμφωνία απόκτησής του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

O μεγάλος άτυχος της σεζόν, Γιόσιπ Μίσιτς, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου το πρωί της Τρίτης (16/6) προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης της κύστης στη βουβωνική χώρα.

Το θέμα της υγείας του αδιαμφισβήτητου MVP του ΠΑΟΚ είναι αυτό που απασχολεί και ενδιαφέρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους «ασπρόμαυρους» και τους Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη να έχουν στείλει από την πρώτη στιγμή το μήνυμα τους προς τον Κροάτη ποδοσφαιριστή: «Είμαστε δίπλα σου».

Αυτό που χρειάζεται τώρα και ενόψει του χειρουργείου ο Μίσιτς είναι ψυχολογική στήριξη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα του και την ομάδα, που πρωτίστως αγωνιούν για το θέμα της υγείας και μετά για οτιδήποτε άλλο.

Μετά την εγχείρηση της Τρίτης (16/6) θα ακολουθήσει το στάδιο της αποθεραπείας, επίσης πολύ σημαντικό, με τις ευχές όλων να είναι μαζί του.

Ασφαλώς υπάρχει και το ποδοσφαιρικό κομμάτι και το θέμα του συμβολαίου του Μίσιτς, ο οποίος μέχρι το φινάλε τις τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν στην ενεργοποίηση της ρήτρας των 2.000.000 ευρώ, ωστόσο το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που προέκυψε μόλις μια εβδομάδα πριν εκπνεύσει η προθεσμία (20/6), έθεσε τον 26χρονο ποδοσφαιριστή νοκ άουτ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αφήσει «ξεκρέμαστο» τον Γιόσιπ Μίσιτς κάτι που έχει φροντίσει από την πρώτη στιγμή να το κάνει γνωστό τόσο στον ίδιο, όσο και στους βιαστικούς Πορτογάλους. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει πίσω και να εγκαταλείψει την συμφωνία, απλά θέλει να διαπραγματευτεί έναν διαφορετικό τρόπο καταβολή της ρήτρας.

Η «A Bola» στην ηλεκτρονική έκδοση της επιβεβαίωσε τη Δευτέρα (15/6) τις προθέσεις των Πρωταθλητών Ελλάδας. «Διατηρούμε όλο το ενδιαφέρον για τη διατήρηση του παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος του ΠΑΟΚ στην πορτογαλική εφημερίδα προσθέτοντας ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση με την Σπόρτινγκ, «για να ορίσουμε τα πάντα» σε σχέση με τη μεταγραφή τηρώντας έτσι και την προθεσμία, που λήγει στις 20 του μήνα.

«Δεν θα υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στην συμφωνία» ξεκαθάρισε η επίσημη πηγή του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα