ΠΑΟΚ: «Σε πιθανό κρούσμα φιλάθλου ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;»

ΠΑΟΚ: «Σε πιθανό κρούσμα φιλάθλου ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;»

bet365

Ο ΠΑΟΚ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κόσμου σε ένα ποσοστό, ενώ κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης έθεσε και ένα πολύ σημαντικό ζήτημα αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε μια ξεκάθαρη θέση από την πρώτη τηλεδιάσκεψη της Λίγκας στις 5 Ιουνίου και από τότε τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κόσμου σε ένα ποσοστό στα γήπεδα.

Αυτή η θέση ΔΕΝ άλλαξε ούτε κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης, όπου και πάλι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του κόσμου, επιμένοντας ότι για λόγους ισονομίας τα παιχνίδια που έγιναν χωρίς φιλάθλους στον πρώτο γύρο των playoffs θα πρέπει να γίνουν έτσι και στον 2ο γύρο.

Οι «ασπρόμαυροι» τόνισαν ότι το ποσοστό πρέπει να προκύψει από τα εισιτήρια διαρκείας και όχι τη χωρητικότητα των γηπέδων, ενώ το πιο σημαντικό ζήτημα που τέθηκε από πλευράς του έχει να κάθε με το θέμα ποινικής και αστικής ευθύνης σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο κρούσμα φίλαθλου θετικού στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα σ’ ότι αφορά τις πιθανές ευθύνες ο κ. Γκαγκάτσης υποστήριξε πως καμία ΠΑΕ δεν μπορεί να εγγυηθεί την τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου στις θύρες των οργανωμένων φιλάθλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα