O ΠΑΟΚ θέλει κόσμο στα γήπεδα και ζητά ισονομία

O ΠΑΟΚ θέλει κόσμο στα γήπεδα και ζητά ισονομία

bet365

Υπέρ της παρουσίας κόσμου στα παιχνίδια των playoffs τάσσεται ξεκάθαρα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο ζητάει σε περίπτωση που η Πολιτεία αποφασίσει να πει το «ναι» αυτό να γίνει σ’ ένα πλαίσιο ισονομίας.

Παρά τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την στάση του επίσημου ΠΑΟΚ, αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων - έστω και κατά ένα ποσοστό - στα γήπεδα κατά τη διάρκεια των playoffs, οι «ασπρόμαυροι» τάχθηκαν ανοικτά υπέρ κατά τη διάρκεια της σημερινής πρωινής τηλεδιάσκεψης της Λίγκας, όπου τέθηκε το ζήτημα προς συζήτηση ανάμεσα στα μέλη του συνεταιρισμού.

«Είμαστε υπέρ της παρουσίας κόσμου. Με την υποσημείωση πως αυτό θα πρέπει γίνει σ’ ένα πλαίσιο ισονομίας. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι αγώνες των playoffs να γίνουν χωρίς κόσμο και οι αντίστοιχοι του Β' γύρου με κόσμο», επισήμαναν στη Μικράς Ασίας.

Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, που εκπροσώπησε την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην σημερινή τηλεδιάσκεψη, υποστήριξε πως «αν οι δύο πρώτοι αγώνες γίνουν χωρίς κόσμο, το ίδιο να γίνει στους αντίστοιχους του Β' γύρου».

Επίσης, κατέστη σαφές από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πως στην περίπτωση που συζητάμε για την επιστροφή του κόσμου, «οι μόνες επιφυλάξεις αφορούν τις προθέσεις του υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη που έχει δώσει διαπιστευτήρια. Όχι γενικώς την παρουσία κόσμου στα γήπεδα».

Μάλιστα, όπως σημείωναν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. της Λίγκας, όπου εκτός από την έγκριση της 2ης και 3ης αγωνιστικής αλλά και την πρόταση για τα ημιτελικά και τον τελικό Κυπέλλου, οι ομάδες ψήφισαν υπέρ της νέας πρόταση χορηγικών παροχών της Interwetten, δεν αμφισβητήθηκαν οι προθέσεις του ΟΦΗ και του Ηλία Πουρσανίδη, ο οποίος ήταν αυτός που έριξε την ιδέα στο τραπέζι και την προχωρά, ευελπιστώντας για την παρουσία κόσμου στα γήπεδα κατά τη διάρκεια των playoffs και playout.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα