Οι προτάσεις για Φετφατζίδη και τα «ακατέβατα» 2 εκατ. ευρώ που ζητά ο Άρης

Οι προτάσεις για Φετφατζίδη και τα «ακατέβατα» 2 εκατ. ευρώ που ζητά ο Άρης

Οι προτάσεις για Φετφατζίδη και τα «ακατέβατα» 2 εκατ. ευρώ που ζητά ο Άρης

bet365

Δύο προτάσεις 1,5 εκατομμυρίων ευρώ κατατέθηκαν επισήμως στον Άρη για την αγορά του Γιάννη Φετφατζίδη ωστόσο οι «κίτρινοι» απαιτούν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ…

Ο έμπειρος επιθετικός εξελίσσεται σε μήλον της έριδος για ομάδες από τα Εμιράτα, μέχρι στιγμής όμως οι προτάσεις που κατατέθηκαν από τρεις ομάδες δεν ικανοποιούν τους «κίτρινους». Αυτή η ιστορία χρονολογείται από τον περασμένο Ιανουάριο καθώς τότε έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης η πρόταση αγοράς του παίκτη από την Αλ Ουάχντα, ωστόσο οι «κίτρινοι» απάντησαν αρνητικά λόγω της κρισιμότητας των αγώνων που ακολουθούσαν αλλά και της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών η οποία τους στερούσε τη δυνατότητα να καλύψουν ενδεχόμενο κενό του παίκτη.

Στο διάστημα της διακοπής, μιας άλλη ομάδα από το Ντουμπάι κατέθεσε επίσημη πρόταση αγοράς προσφέροντας 1.5 εκατομμύρια ευρώ αλλά και πάλι ο Άρης απάντησε αρνητικά. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» εκτίμησαν ότι η ποδοσφαιρική αξία του παίκτη είναι άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ κι αυτό διεμήνυσαν στους συνομιλητές τους.

Είναι προφανές ότι, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ενδιαφερόμενων ομάδων, μεγαλώνει και η αξία πώλησης του ποδοσφαιριστή και προς αυτήν την κατεύθυνση «συμβάλλει» και η πρόταση από ομάδα του Κατάρ η οποία προσφέρει επίσης 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η πολιτική του Άρη επί της υπόθεσης του Φετφατζίδη δεν αλλάζει καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη.

Βέβαια, στη βάση των δεδομένων της υπόθεσης θα πρέπει να βάλει κανείς και την επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο 29χρονος επιθετικός δεν είναι αρνητικός στην προοπτική επιστροφής στα Εμιράτα με την προϋπόθεση όμως ότι θα εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερο συμβόλαιο σε σχέση με αυτό που είχε στην πρώτη παρουσία του.

Η συζήτηση Χαριστέα-Φετφατζίδη

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη σε ομάδα από τα Εμιράτα ήταν από τα αντικείμενα συζήτησης μεταξύ του Άγγελου Χαριστέα, με τον ίδιο τον αθλητή. Είναι δεδομένο ότι, οτιδήποτε αποφασιστεί θα είναι προϊόν κοινής επιθυμίας. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης σημείωσε στον αθλητή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του, αλλά στην περίπτωση που δεν προκύψει συμφέρουσα (και για την ομάδα) συμφωνία, θέλει να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2021 και σε πρώτη φάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα