Το ξέσπασμα του Γκατούζο όταν ήταν στον ΟΦΗ (vid)

Gazzetta team
Το ξέσπασμα του Γκατούζο όταν ήταν στον ΟΦΗ (vid)

bet365

Με αφορμή τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής το gazzetta.gr θυμάται το... ιστορικό ξέσπασμα του Γκατούζο στην Ελλαδα

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής τις τελευταίες ώρες, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας με τη Νάπολι εις βάρος της Γιουβέντους και του Ρονάλντο.

Ας θυμηθούμε το ξέσπασμα του εκρηκτικού «Ρίνο» τις μέρες που ήταν ακόμη στον ΟΦΗ και στην Ελλάδα.

Τότε, ο Ιταλός, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ξέσπασε κατά συγκεκριμένης εφημερίδας για δημοσίευμα που αφορούσε τον ίδιο αλλά και τον ΟΦΗ.

«Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω το καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω φεύγω», είπε και συμπλήρωσε πως όσα διαβάζει στις εφημερίδες είναι «ola malakia, 100% malakia», ενώ ο διερμηνέας ζήτησε συγγνώμη και μετέφρασε τη λέξη στα ελληνικά λέγοντας: «Συγγνώμη, αλλά πρέπει να το μεταφράσω, είναι μαλ...ίες».

Τόνισε πως ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι μία ομάδα με πολλά προβλήματα που «παίζει όμως με καρδιά».

Δήλωσε, μάλιστα, πως έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από προέδρους άλλων ομάδων, αλλά εκείνος επιθυμεί να παραμείνει στην Κρήτη.

«Σας είπα, καμία φορά χάνουμε, καμία φορά κερδίζουμε. Αυτοί οι τύποι που έγραψαν αυτά, δε σέβονται εμένα, ούτε την Κρήτη, ούτε τον κόσμο του ΟΦΗ. Το ξέρω ότι έχουμε προβλήματα αλλά πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν προβλήματα; Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα. Να πάνε να γα....ν», τόνισε ο Γκατούζο.

«Me, stay. Μe no finish the school», πρόσθεσε ο προπονητής λέγοντας ότι έχει δίπλωμα προπονητή, ενώ για να εξηγήσει την απόφασή του να διώξει δύο παίκτες, δήλωσε πως για όλους οι κανόνες είναι ίδιοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα