Μαουρίσιο: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

Μαουρίσιο: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

Μαουρίσιο: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Χοσέ Μαουρίσιο με τον ΠΑΟΚ δίχως να έχει παρθεί μια οριστική απόφαση για το μέλλον του Βραζιλιάνου μέσου.

Το θέμα της ανανέωσης ή μη της συνεργασίας ΠΑΟΚ και Μαουρίσιο είναι ένα από τα πολλά ανοικτά ζητήματα που έχει να λύσει η διοίκηση και ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Όλαφ Ρέμπε, ο οποίος αναμένεται το Σάββατο (20/6) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του για ακόμα μια φορά επιχείρησε να ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τη διοίκηση, αν και δεν αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στο θέμα.

«Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Πιστεύω πολύ στον Θεό οπότε ας το αφήσουμε πάνω του. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη εβδομάδες, οπότε ας περιμένουμε. Η οικογένειά μου και γω είμαστε χαρούμενοι στην Ελλάδα αλλά την ίδια στιγμή, προκύπτουν κι άλλες ευκαιρίες», εξήγησε ο Μαουρίσιο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε καλή την απόφαση που πήρε πριν από τρία χρόνια να φύγει από τη Ζενίτ και να έρθει στον ΠΑΟΚ. «Φυσικά και θα ήθελα να μείνω περισσότερο στη Ζενίτ αλλά η επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πολύ καλή. Δόξα τω Θεώ, κατάφερα να γράψω ιστορία με την ομάδα. Μετά από 34 χρόνια κερδίσαμε το πρωτάθλημα ενώ πήραμε και το Κύπελλο χωρίς να χάσουμε κανένα παιχνίδι. Με εκτίμησαν, ανεξάρτητα από την ηλικία μου, και ήταν μια πολύ καλή και ευτυχισμένη στιγμή για μένα».

«Ανοιξε η ψαλίδα με τον Ολυμπιακό»

Στην ίδια συνέντευξή ο Χοσέ Μαουρίσιο υποστήριξε ότι ένα από τα ποδοσφαιρικά όνειρά του είναι να αγωνιστεί σε κάποιο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης αφήνοντας ανοικτή την πόρτα της επιστροφής στη Βραζιλία: «Δεν θα απέρριπτα ποτέ τη Βραζιλία γιατί είναι το σπίτι μου. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που έφυγα. Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα, θα την σκεφτόμουν πολύ θετικά. Γνωρίζουμε πως η πανδημία έχει... μπλοκάρει και έχει αλλάξει τα πάντα. Όλα κινούνται αργά σε σχέση με τα παιχνίδια και τις μεταγραφές», τόνισε.

Σ’ ότι αφορά την πανδημία του κορονοϊού και την πορεία του ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή των ομάδων στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είπε: «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις περίπου τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήδη δώσαμε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν πολύ δύσκολο λόγω της διακοπής που είχαμε με την καραντίνα. Επιστρέψαμε με πολύ σκληρές προπονήσεις και ταυτόχρονα με μεγάλη προσοχή για να μειώσουμε τις πιθανότητες τραυματισμού. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και δυστυχώς χάσαμε. Είναι λίγο δύσκολη σεζόν γιατί ο Ολυμπιακός απέχει από εμάς λόγω των βαθμών που χάσαμε. Και τώρα η ψαλίδα άνοιξε περισσότερο. Ωστόσο, είμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και αυτός είναι ο στόχος μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα