ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: Πάτησε Αθήνα ο Ενομπακάρε! (pics)

ΑΕΚ: Πάτησε Αθήνα ο Ενομπακάρε! (pics)

ΑΕΚ: Πάτησε Αθήνα ο Ενομπακάρε! (pics)

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά πια την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

 
Όπως αναμενόταν ο 22χρονος Αγγλονιγηριανός μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε στην Αθήνα για να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΚ. Ο ίδιος ο παίκτης μιλώντας στο Gazzetta είχε εκφράσει τον ενθουσιασμό του για τον νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
 
Με καθυστέρηση λίγων ημερών λόγω του πρωτοκόλλου υγείας έφτασε λοιπόν στην Αθήνα για λογαριασμό της Α.Ε.Κ. ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο 22χρονος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της Ένωσης αφού έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά για τρία χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας. Πρόκειται για... ιστορική άφιξη αφού συνιστά τον πρώτο ποδοσφαιριστή ενώ είναι σε εξέλιξη ο COVID-19 που φτάνει στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Φυσικά οι ανακοινώσεις πάνε για τα επόμενα 24ωρα αφού θα διαμείνει σε ξενοδοχείο αρχικά και μετά τα αποτελέσματα των απαραίτητων εξετάσεων θα τρέξουν όλα τα διαδικαστικά της μεταγραφής του...
 
Πρόκειται για μια προσθήκη που φέρει τη... σφραγίδα του Μάσιμο Καρέρα. Συνιστά προσωπική επιλογή του Ιταλού τεχνικού έπειτα από εισήγηση συνεργάτη του Κόντε και η περίπτωσή του δεν συνδέεται με την αναζήτηση ενίσχυσης της ΑΕΚ στο αριστερό ακρο της επίθεσης!