ΑΕΚ: Πέμπτη βράδυ στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

ΑΕΚ: Πέμπτη βράδυ στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

Gazzetta team
ΑΕΚ: Πέμπτη βράδυ στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

bet365

Το βράδυ της Πέμπτης (11/06) αναμένεται ο Μπράιτ Ενομπακάρε στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και να υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από τη Νιγηρία, έχει προγραμματισμένη άφιξη το βράδυ της Πέμπτης (11/06). Οπως είναι γνωστό εννοείται ότι δεν υπάρχουν αεροδρόμια και τα λοιπά που συνηθίζονται σε μεταγραφές λόγω απαγορεύσεων κορονοϊού, τεστ, και καραντίνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπράιτ Ενομπακάρε θα ερχόταν στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο (06/06) αλλά τελευταία στιγμή ακυρώθηκε το ταξίδι του και πήρε παράταση.

Ο Ενομπακάρε θα μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ, αφού βγει και το τεστ που θα κάνει φτάνοντας στο Ελευθέριος Βενιζέλος από σεβασμό στα μέτρα που ισχύουν ακόμα για τον κορονοϊό.

Για τον Σλοβάκο Χάντσο που έχει γραφτεί πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που τον έχει παρακολουθήσει η ΑΕΚ αλλά δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση ή η παραμικρή επαφή προς αυτόν

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα