ΑΕΚ: To Σάββατο στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

ΑΕΚ: To Σάββατο στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

ΑΕΚ: To Σάββατο στην Αθήνα ο Ενομπακάρε

bet365

Στην Αθήνα αναμένεται αύριο (Σάββατο, 6/6) ο 22χρονος Νιγηριανός - με αγγλικό διαβατήριο - επιθετικός, Μπράιτ Ενομπακάρε, προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ για να κλείσει στην "Ενωση".

Ο Μπράιτ Ενομπακάρε αναμένεται αύριο (Σάββατο, 6/6) στην Αθήνα προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ και να κλείσει στην "Ένωση".

Ο 22χρονος Ενομπακάρε, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στις δύο πτέρυγες αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ, έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες της Γουλβς και την τελευταία πενταετία έχει αγωνιστεί ως δανεικός και σε Κιλμάρνκοκ, Κόβεντρι και Γουίγκαν. Φέτος πραγματοποίησε μόλις τρεις συμμετοχές με τη Γουίγκαν όπου αγωνιζόταν δανεικός ως τον Ιανουάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα