Ολυμπιακός: Σκοράρει σε όλα τα κεκλεισμένων ο Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός: Σκοράρει σε όλα τα κεκλεισμένων ο Ελ Αραμπί!

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατάφερε ένα ακόμα μοναδικό επίτευγμα καθώς εκτός από τα 25 γκολ που έφτασε, μπόρεσε να σκοράρει σε όλα τα κεκλεισμένων εφετινά ματς του Ολυμπιακού!

Πριν από το ματς της Τούμπας ο Ελ Αραμπί είχε σκοράρει και στους τρεις αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στην φετινή περίοδο στον Ολυμπιακό.

Σκόραρε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με σουτάρα μετά από σέντρα του Βαλμπουενά (στο 1-0). Έβαλε γκολ με πέναλτι στο 4-1 με την ΑΕΛ (πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) και είχε το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στο 1-1 με τη Γουλβς (από την ασίστ του Γκιγιέρμε), ματς που επίσης έγινε χωρίς κόσμο.

Το απόγευμα της Κυριακής το έκανε και στο κεκλεισμένων των θυρών ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Βρήκε την μπάλα με το γόνατο στην κίνηση για να σκοράρει απέναντι στον Πασχαλάκη μετά από κλέψιμο του Βαλμπουενά. Κοινώς, κατάφερε να βάλει γκολ σε όλα τα φετινά ματς που έχει παίξει δίχως κόσμο ο Ολυμπιακός.

Φέτος ο Ελ Αραμπί έχει 25 γκολ σε 41 αγώνες και έχει & 6 ασίστ. Επιπλέον ο Μαροκινός σκόραρε και κατά του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν είχε συμβεί προηγουμένως φέτος. Εάν βάλει γκολ και με την ΑΕΚ θα έχει καταφέρει στην τρέχουσα σεζόν να έχει... πυροβολήσει κάθε αντίπαλη εστία στην Ελλάδα πλην εκείνης του Ατρόμητου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα