Ελ Αραμπί: Το ρεκόρ που κυνηγάει για τα πλέι οφ! (vids)

Ελ Αραμπί: Το ρεκόρ που κυνηγάει για τα πλέι οφ! (vids)

bet365

Ο Γαλλομαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού έχει βάλει ως στόχο να πετύχει ένα νέο ρεκόρ στα πλέι οφ με το να κλείσει την σεζόν έχοντας σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες πλην του Ατρόμητου!

Το ότι ο Ελ Αραμπί κάνει φέτος... Παπάδες στον Ολυμπιακό δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων κάτι που θεωρείται κλισέ. Είναι μία πραγματικότητα. Ο Γαλλομαροκινός επιθετικός έχει κάνει μία φοβερή σεζόν με 39 αγώνες, 24 γκολ και 6 ασίστ και φυσικά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό, με αποκορύφωμα το εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ.

Εντός των ελληνικών συνόρων προφανώς και έχει διαπρέψει. Σε 25 αγώνες έχει 17 γκολ, είναι πρώτος σκόρερ και έχει και 6 ασίστ. Ωστόσο υπάρχει και άλλη μία επίδοση που κυνηγά ενόψει των επερχόμενων πλέι οφ.

Ένας ακόμα προσωπικός στόχος. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στοχεύει στο να σκοράρει και κατά των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΟΦΗ. Είναι οι μόνες ομάδες μαζί με τον Ατρόμητο στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, όπου δεν έχει βρει δίχτυα. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα έχει πετύχει το εξής ρεκόρ: θα γίνει ο φορ που θα έχει σκοράρει σε 13 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος. Ειδικά με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το κίνητρο θα είναι πιο μεγάλο ενώ το γεγονός ότι έχει σκοράρει και στα κεκλεισμένων των Πειραιωτών (όπως στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό), δείχνει πως το Καραϊσκάκη του δίνει μία έξτρα ώθηση ακόμα και χωρίς κόσμο.

- Δείτε πιο κάτω βίντεο του Ελ Αραμπί σε δράση...

 

Τελευταία Νέα