Ελ Αραμπί: Ο φορ που έχει σκοράρει και στα 3 κεκλεισμένων του Ολυμπιακού! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ελ Αραμπί: Ο φορ που έχει σκοράρει και στα 3 κεκλεισμένων του Ολυμπιακού! (vid)

bet365

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο άνθρωπος των 24 γκολ και 6 ασίστ σε 39 αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, έχει καταφέρει να σκοράρει και σε τρεις αγώνες του κεκλεισμένων των Θυρών φέτος!

Ο γεννημένος το 1987 διεθνής Μαροκινός επιθετικός σπάει τα... κοντέρ φέτος στον Ολυμπιακό. Έχει βρει δίχτυα 24 φορές σε 39 αγώνες με μέσο όρο 2.13 και ενώ έχει και 6 ασίστ. Εκτός από αυτό όμως ο παίκτης - που στην καριέρα του έχει σημειώσει 202 γκολ σε 354 ματς (έχει και 41 ασίστ) - ο οποίος ξεχωρίζει φέτος στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού έχει και ένα ακόμα πολύ ιδιαίτερο στατιστικό.

Έχει σκοράρει και σε τρεις αγώνες κεκλεισμένων των Θυρών στην φετινή περίοδο στον Ολυμπιακό. Σκόραρε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με σουτάρα μετά από σέντρα του Βαλμπουενά (στο 1-0). Έβαλε γκολ με πέναλτι στο 4-1 με την ΑΕΛ (πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος) και είχε το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού στο 1-1 με τη Γουλβς (από την ασίστ του Γκιγιέρμε), ματς που επίσης έγινε χωρίς κόσμο. Μπορείτε να δείτε εδώ το τέρμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Παναθηναϊκό και εδώ στο ματς με την ΑΕΛ. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το γκολ του Νο1... κανονιέρη της ελληνικής Λίγκας και στο παιχνίδι με τον αγγλικό σύλλογο.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα