Ο Φετφατζίδης και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Φετφατζίδης και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ο Φετφατζίδης και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

bet365

Από τον περασμένο Γενάρη χρονολογείται το πρέσινγκ ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στον Γιάννη Φετφατζίδη καθώς (μέχρι στιγμής) δύο ομάδες εκδήλωσαν επίσημο ενδιαφέρον.

Είναι προφανές πλέον ότι ο έμπειρος επιθετικός είναι περιζήτητος μεταξύ ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δεν μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά το γεγονός ότι, μέχρι στιγμής, δύο ομάδες διατύπωσαν επίσημο ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη από τον Άρη, ασχέτως του ότι οι προτάσεις τους απορρίφθηκαν από τους «κίτρινους». Πιο πρόσφατη, είναι η περίπτωση ομάδας από το Ντουμπάι η οποία κατάθεσε στο τραπέζι των ποσό των 1.5εκ. ευρώ για την αγορά του παίκτη, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον Άρη καθώς οι Θεσσαλονικείς θέτουν ως βάση της συζήτησης τα 2εκ. ευρώ. Πληροφορίες θέλουν να πρόκειται για την Αλ Ουάσλ, τη μία εκ των τριών ομάδων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που εδρεύει στο Ντουμπάι.

Πέραν όμως του συγκεκριμένου συλλόγου, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο παιχνίδι διεκδίκησης του παίκτη παραμένει και η Αλ Ουάχντα. Η τελευταία είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στις αρχές του χρόνου, το οικονομικό σκέλος αυτής ήταν παραπλήσιο του ύψους κοστολόγησης του παίκτη από τον Άρη, αλλά η προσφορά απορρίφθηκε καθώς οι «κίτρινοι» υπολόγισαν την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, το γεγονός ότι δεν μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν, ενώ αγωνιστικά βρίσκονταν σε εξαιρετική κρίσιμη περίοδο.

Πρόσφατα το gazzetta.gr σημείωσε ότι το κεφάλαιο «Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα» δεν έχει κλείσει καθώς επίσης και ότι οι ομάδες σκόπευαν να επανέλθουν, όπως κι έγινε. Πέραν όμως του ποσού που αξιώνει ο Άρης για την παραχώρηση του παίκτη, το ζήτημα έχει να κάνει και με τα «θέλω» του ίδιου του αθλητή. Ο Φετφατζίδης έζησε την εμπειρία σε Πρωτάθλημα της Ασίας, είναι αλήθεια ότι κατέχει ξεχωριστή θέση στη μέχρι στιγμής καριέρα του, αλλά αν αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Άρη θέλει να το κάνει για λογαριασμό ομάδας η οποία αγωνίζεται σε καλύτερο Πρωτάθλημα από το ελληνικό. Κοινώς, θέλει μια ακόμη ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο έπειτα από αυτή που είχε πάρει στην Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα