Επιστρέφουν οι Άραβες για Φετφατζίδη

Επιστρέφουν οι Άραβες για Φετφατζίδη

Επιστρέφουν οι Άραβες για Φετφατζίδη

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, είναι λογικό να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα ομάδων οι οποίες έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσουν και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι θέμα ημερών να φτάσει πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αν επιχειρήσει κανείς να αναδείξει τα πρόσωπα της χρονιάς στο φετινό Πρωτάθλημα, σαφέστατα θα συμπεριλάβει σ’ αυτά και τον Γιάννη Φετφατζίδη. Στην πραγματικότητα, ο βραχύσωμος επιθετικός δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να επιβεβαιώσει τη μεγάλη αγωνιστική αξία του, το τρομερό επίπεδο ικανότητάς του με την μπάλα στα πόδια και αποτέλεσε ένα από τα ισχυρά πλεονεκτήματα του Άρη στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Η αλήθεια είναι ότι κυρίως στο πρώτο μισό της περιόδου, ο Φετφατζίδης έκανε εντυπωσιακά παιχνίδια, αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος της κλήσης του από την Εθνική Ανδρών και φυσικά της επιστροφής του στην αγαπημένη του Εθνική. Παράλληλα, μπήκε στο μάτι της Αλ Ουάχντα.

Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη για την αγορά του Γιάννη Φετφατζίδη και μάλιστα ήταν διατεθειμένη να επενδύσει ένα ποσό περί των 2.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Τότε οι «κίτρινοι» είχαν απαντήσει αρνητικά, επί της ουσίας όμως και ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη στα μέσα της χρονιάς και να επιστρέψει στο ασιατικό Πρωτάθλημα στο οποίο είχε αγωνιστεί εξάλλου στο παρελθόν. Οπότε, αυτή η υπόθεση έκλεισε μέσα σε λίγες ώρες.

Στις τελευταίες ημέρες ο Γιάννης Φετφατζίδης φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα κι άλλων ομάδων, στην πραγματικότητα όμως αξίζει να ασχοληθεί κανείς μόνο με αυτές που μπορούν να τον αγοράσουν καθώς έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ταυτόχρονα, υπάρχει και η προσωπική σχέση του με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, καθώς ο τελευταίος δεν έχει κρύψει ότι ο «Φέτφα» είναι από τους αγαπημένους παίκτες του. Επίσης, η παραμονή του Δραμινού επιθετικού στην ομάδα ήταν αποτέλεσμα της επιμονής του ίδιου του κ. Καρυπίδη το περασμένο καλοκαίρι. Άκουσε τις υπόλοιπες αντίθετες απόψεις, αλλά ανέλαβε και τελείωσε την όλη υπόθεση ο ίδιος, αναλαμβάνοντας παράλληλα και το βάρος της ευθύνης της επιλογής. Και φυσικά, δικαιώθηκε..

Τα παραπάνω έχουν αξία για να αντιληφθεί κανείς το επίπεδο της σχέσης μεταξύ των δύο πλευρών. Για παράδειγμα, στο υποθετικό σενάριο της πρόθεσης αποδοχής της πρότασης της Αλ Ουάχντα τον περασμένο Γενάρη από την πλευρά του Άρη, η άρνηση του παίκτη ήταν αρκετή για να τελειώσει το θέμα.

Πάμε στο σήμερα. Ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι πολύ σύντομα στην ΠΑΕ Άρης θα φτάσει επίσημη πρόταση από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για τον παίκτη. Υπάρχει γνώση περί των απαιτήσεων του Άρη για την παραχώρηση του παίκτη, αλλά το ζήτημα δεν έχει τεθεί σε επίσημη βάση. Οικονομικά, η πρόταση θα είναι σχεδόν αντίστοιχη μ’ αυτή που κατατέθηκε τον περασμένο Γενάρη, ίσως και περισσότερα από 2εκ. ευρώ και μένει να φανεί η αντίδραση του Άρη αλλά και η απόφαση του ίδιου του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα