Δούμας: «Είμαστε πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για τη Νέα Τούμπα»

Δούμας: «Είμαστε πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για τη Νέα Τούμπα»

Gazzetta team
Δούμας: «Είμαστε πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για τη Νέα Τούμπα»

bet365

Τις εξελίξεις για τη «Νέα Τούμπα» σχολίασε ο αρχιτέκτονας και υπεύθυνος της ομάδας χωροθέτησης, Τάκης Δούμας, τονίζοντας ότι οι διαδικασίες είναι πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

Μετά τα όσα υποστήριξε την Τετάρτη (27/5) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα, ο αρχιτέκτονας και υπεύθυνος της ομάδας χωροθέτησης, Τάκης Δούμας, με δηλώσεις στο «Metropolis 95,5» επιβεβαίωσε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τη Νέα Τούμπα τονίζοντας πως οι διαδικασίες για το γήπεδο είναι πιο μπροστά από το αρχικό χρονοδιάγραμμα.

«Ισχύει, δεν είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος απλά αλλά είμαστε και λίγο πιο μπροστά. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει βγει στον αέρα η διαβούλευση, τον Σεπτέμβριο θα έχει κλείσει η διαβούλευση και μέχρι τέλος του έτους θα έχουμε κι άλλες εξελίξεις και βλέπω πως την άνοιξη του 2021 θα έχουμε και διάταγμα. Η κυβέρνηση το πηγαίνει πιο γρήγορα και από ό,τι το περιμέναμε. Αν έχουμε το διάταγμα στα χέρια μας μπορεί να γίνει η κατεδάφιση της Τούμπας και η κατασκευή ενός νέου γηπέδου. Μετά η μπάλα περνάει στον Ιβάν Σαββίδη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα