Ζέρβας: «Προχωράει το θέμα της Νέας Τούμπας»

Gazzetta team
Ζέρβας: «Προχωράει το θέμα της Νέας Τούμπας»

bet365

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με δηλώσεις του στάθηκε στο χρονοδιάγραμμα που υπάρχει για τη Νέα Τούμπα, την τιμωρία του Άρη από την FIFA και τη βιωσιμότητα του Ηρακλή.

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Δήμαρχος της πόλης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Κυβέρνηση, ο Δήμος και ο ΠΑΟΚ, βρίσκονται εντός του χρονοδιαγράμματος για τη Νέα Τούμπα. Ειδικότερα είπε:

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Το θέμα του γηπέδου του ΠΑΟΚ το έθεσε πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην πρώτη μας συνάντηση λίγο μετά την εκλογή μου του το είχα θέσει, είχε ενδιαφερθεί και τώρα ασχολείται και το επιβλέπει. Προχωρά το θέμα. Από πλευράς Δήμου, κυβέρνησης και ΠΑΟΚ είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος. Δεν υπάρχει κανείς που να μην κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να επιταχύνει το πρότζεκτ».

Για τον Άρη: «Είναι προχωρημένο το θέμα. Ήδη έφυγε η επιστολή της κυβέρνησης προς τη FIFA ώστε να ενισχύσει και η πλευρά της κυβέρνησης τη θέση του Άρη. Προηγήθηκε η τηλεδιάσκεψη Καρυπίδη, Αρβανίτη με τον Γεραπετρίτη και ό,τι ήταν να γίνει από την πλευρά της κυβέρνησης μετά από αυτή τη συνάντηση έγινε».

Για τον Ηρακλή: «Του έθεσα και το θέμα του Ηρακλή και ανέλαβα να συντάξω ένα memo. Μίλησα και με τους ανθρώπους του Ηρακλή, είδαμε πώς μπορεί να επιλυθεί αυτό το θέμα με τον ΓΣ που είναι σε δυσμενή θέση. Με λυπεί αυτή η κατάσταση και θέλουμε να βοηθήσουμε ώστε να μπει ο Ηρακλής σε μια λογική εξυγίανσης. Ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε τη δυσκολία που υπάρχει, με χαρά είπε πως θα δεχθεί την εισήγηση του Δήμου. Υπάρχει καλή επαφή και επικοινωνία με την κυβέρνηση. Όποιο αίτημα είναι λογικό και μεταφέρεται σε στέρεη βάση για όλες τις ομάδες θα προχωρήσει. Πρέπει να μπει ο αθλητισμός και οι ομάδες μας σε ήρεμα νερά. Να προχωρήσουμε πάνω στη λογική ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν και να προχωρήσουν οι ομάδες σε μια βάση εξυγίανσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα