Ατζέντης Βέρνμπλουμ: «Ο Πόντους είναι έτοιμος να παίξει»!

Ατζέντης Βέρνμπλουμ: «Ο Πόντους είναι έτοιμος να παίξει»!

Ατζέντης Βέρνμπλουμ: «Ο Πόντους είναι έτοιμος να παίξει»!

bet365

Το θέμα της παραμονής του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ απασχολεί και τα σουηδικά ΜΜΕ, με τον μάνατζερ του 34χρονου μέσου να υποστηρίζει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά…

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Expressen» υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να απεμπλακεί από το «βαρύ» συμβόλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ, «ο οποίος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2021 και παίρνει περίπου 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο», επισημαίνοντας ότι στις πρώτες επαφές δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να λυθεί το συμβόλαιο.

Ο μάνατζερ του Σουηδού μέσου, Καρλ Φάγκερ, τοποθετήθηκε επί του θέματος τονίζοντας ότι στο μυαλό του Βέρνμπλουμ είναι η επιστροφή στο γήπεδο και τη δράση, μετά από πάρα πολλούς μήνες απουσίας, λόγω των τραυματισμών που είχε από τον Δεκέμβριο του 2018.

«Το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά στην Ελλάδα και ο Πόντους είναι υγιής και έτοιμος να δώσει μάχη και να αγωνιστεί. Δεν ξέρω τίποτα για τερματισμό της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, λογικά θα το γνώριζα», δήλωσε ο εκπρόσωπος του 34χρονου (σε λίγους μήνες) ποδοσφαιριστή και πρόσθεσε:

«Όπως είναι τα πράγματα αυτή την περίοδο, δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα συγκεκριμένο. Δεν ξέρεις αν η λίγκες θα επιβιώσουν. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός αλλά… πραγματικά πιστεύω ότι ο ποδοσφαιρικός χάρτης θα σχεδιαστεί από την αρχή. Θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε αυτό να συμβαίνει».

Στη Σουηδία το όνομα του Βέρνμπλουμ έχει συνδυαστεί πολλές φορές με την Γκέτεμποργκ, την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τον ξαναδούν με την κυανόλευκη ριγέ φανέλα της.

«Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση. Δείχνει κάτι μακριά από την πραγματικότητα αυτήν τη στιγμή για εμάς. Είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης, ένα ενδιαφέρον όνομα. Συζητάμε πολύ για παίκτες που ήταν εδώ στο παρελθόν και υπάρχουν αρκετοί που ήταν εδώ αυτό το διάστημα και προπονήθηκαν μαζί μας. Ο Πόντους ήταν ένας από αυτούς, αλλά εγώ προσωπικά δε μίλησα μαζί του» ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Κένετ Άντερσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα