Βέρνμπλουμ: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» και οι τρελές απαιτήσεις

Βέρνμπλουμ: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» και οι τρελές απαιτήσεις

Βέρνμπλουμ: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» και οι τρελές απαιτήσεις

bet365

Ο 34χρονος Σουηδός χαφ δείχνει την παρούσα χρονική στιγμή να είναι αρνητικός στην προοπτική ενός συναινετικού διαζυγίου με τον ΠΑΟΚ, αξιώνοντας ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό.

Ένα από τα στοιχήματα του ΠΑΟΚ, όπως έχει αναλύσει το gazzetta.gr, είναι το πώς θα μπορέσει να γλιτώσει από τα μεγάλα συμβόλαια. Παίκτες όπως ο Πόντους Βέρνμπλουμ, ο Μίροσλαβ Στοχ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί εντάσσονται στην κατηγορία των μεγάλων συμβολαίων, άρα και των μεγάλων «πονοκεφάλων».

Εδώ και πολύ καιρό έχει διαφανεί ότι η πιο δύσκολη περίπτωση θα είναι αυτή του Πόντους Βέρνμπλουμ, ο οποίος τους τελευταίους 18 μήνες ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς και δε δικαιολόγησε ποτέ εντός γηπέδου το υπέρογκο ποσό που υπάρχει δίπλα στο τριετές «κλειστό» συμβόλαιό του.

Ο Σουηδός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο διαπιστώνει μέχρι στιγμής ότι θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα και μαζί μια θέση στην ενδεκάδα ή στην 18αδα.

Προ καραντίνας είχε γίνει μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του Βέρνμπλουμ και από τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων κυρίως σ΄ ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής σ’ όσες κουβέντες έχει κάνει με τους ανθρώπους της διοίκησης δείχνει να είναι αρνητικός στην προοπτική ενός συναινετικού διαζυγίου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βέρνμπλουμ, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1.000.000 ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο του, με τις δύο πλευρές να ξανασυζητούν το προσεχές διάστημα το θέμα που φαίνεται ότι θα απασχολήσει για αρκετό καιρό τους «ασπρόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα