ΑΕΚ: Με επιτυχία η επέμβαση στον Μπότο

ΑΕΚ: Με επιτυχία η επέμβαση στον Μπότο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με επιτυχία η επέμβαση στον Μπότο

bet365

Σε επιτυχημένη επέμβαση για καθαρισμό ασβεστοποίησης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού του γονάτου προχώρησε ο Φοίβος Μπότος.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, υποβλήθηκε σήμερα σε επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο από τον Παντελή Νικολάου και τον γιατρό της Ένωσης, Χάρη Λάλο.

Η επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο του νεαρού μέσου ήταν επιτυχημένη και υπολογίζεται ότι μόλις κλείσει η τομή θα είναι σε θέση να αρχίσει προπονήσεις. Άλλωστε δεν ήταν κάποια βαριά επέμβαση και θεωρείται πως σε ένα μήνα μπορεί να είναι έτοιμος.

Ο Μπότος είχε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο πριν τη διακοπή, με το πρόβλημα να επανέρχεται στις προπονήσεις ανά γκρουπ στα Σπάτα. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να προχωρήσει σε αυτή τη μικρή επέμβαση για να απαλλαγεί από το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED