ΑΕΚ: Προχωράει σε καθαρισμό στο γόνατο ο Μπότος

ΑΕΚ: Προχωράει σε καθαρισμό στο γόνατο ο Μπότος

Gazzetta team
ΑΕΚ: Προχωράει σε καθαρισμό στο γόνατο ο Μπότος

bet365

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο λόγω του προβλήματος που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί.

Πριν ο κορονοϊός διακόψει τις ομαδικές προπονήσεις, ο Φοίβος Μπότος είχε ενοχλήσεις στο γόνατο ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Με την επιστροφή του όμως στις προπονήσεις ανά γκρουπ το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα επανήλθε. Έτσι πάρθηκε η απόφαση ο 19χρονος μεσοεπιθετικός να προχωρήσει την Πέμπτη (21/5) σε επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο.

Ο Μπότος είχε υπογράψει τον Φεβρουάριο την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ μέχρι το 2023, όπως και οι Θεοδόσης Μαχαίρας και Ευθύμης Χριστόπουλος. Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία της ΑΕΚ με τους κιτρινόμαυρους να πιστεύουν αρκετά στο ταλέντο τους.

Τη φετινή σεζόν ο Μπότος έχει χρησιμοποιηθεί δύο φορές ως αλλαγή από τον Καρέρα στο εντός έδρας 3-0 επί της ΑΕΛ και στο εκτός έδρας 3-1 επί του Βόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα