ΟΦΗ: «Τρέχει» την παραμονή Μεγιάδο

ΟΦΗ: «Τρέχει» την παραμονή Μεγιάδο

ΟΦΗ: «Τρέχει» την παραμονή Μεγιάδο

bet365

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως οι κρητικοί ξεκίνησαν επαφές με την Τσακαρίτα για χάρη του 26χρονου χαφ

Στον ΟΦΗ από καιρό έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τον Μιγκέλ Μεγιάδο, καθώς ο Αργεντινός χαφ συγκαταλέγεται στους κορυφαίους των κρητικών. Η οψιόν απόκτησης που διατηρούν είναι μικρή μετά τη σχετική αναπροσαρμογή που πέτυχαν στο Γεντί Κουλέ το περασμένο καλοκαίρι, υπολογίζεται σε 150 με 200 χιλιάδες ευρώ, και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού γίνεται λόγος για έναρξη των σχετικών συζητήσεων.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας του ποδοσφαιριστή, από το Ηράκλειο έχουν επαφές με την Τσακαρίτα που διατηρεί τα δικαιώματα του 26χρονου μέσου, με σκοπό να επιτευχθεί οριστική συμφωνία. Το deal είναι πάρα πολύ πιθανό αφού και ο Μεγιάδο επιθυμεί να συνεχίσει στον ΟΦΗ και όλα δείχνουν πως ο παίκτης θα παραμείνει σε γνώριμα λημέρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα