ΟΦΗ: Και τώρα... Μεγιάδο

ΟΦΗ: Και τώρα... Μεγιάδο

ΟΦΗ: Και τώρα... Μεγιάδο

bet365

Οι κρητικοί εξασφάλισαν την είσοδό τους στα πλέι οφ, κατά πάσα πιθανότητα την έξοδό τους στην Ευρώπη και ο Αργεντινός χαφ ενδέχεται να γίνει η πρώτη τους... προσθήκη
Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζουν στον ΟΦΗ, καθώς η ομάδα εξασφάλισε την είσοδό της στα πλέι οφ και την έξοδός της στην Ευρώπη, εκτός αν «πέσει» η ποινή του Παναθηναϊκού από την ΟΥΕΦΑ.
Ανεξάρτητα τι θα συμβεί στα εναπομείναντα 10 παιχνίδια η χρονιά κρίνεται πετυχημένη και σταδιακά «τρέχει» ο προγραμματισμός για τη νέα. Αυτόματα σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι παίκτες από το υπάρχων ρόστερ και ένα «ειδικό» κεφάλαιο είναι ο Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Αργενινός χαφ παίζει από το 2018 ως δανεικός στην ομάδα από την Τσακαρίτα και το περασμένο καλοκαίρι που ανανεώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, οι κρητικοί πέτυχαν ένα πολύ καλό deal και «έριξαν» αισθητά το buy out που διατηρούν. Ο 26χρονος «κόφτης» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων και υπό αυτές τις συνθήκες όλα συνηγορούν πως θα αποτελέσει την πρώτη... προσθήκη, ενόψει της επόμενης χρονιάς.
Η οψιόν αγοράς που υπάρχει από την πλευρά του ΟΦΗ υπολογίζεται σε ένα ποσό μεταξύ των 150 με 200 χιλιάδων ευρώ και οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν ότι από το «Γεντί Κουλέ» δείχνουν «ζεστοί» ώστε να την ενεργοποιήσουν. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά το πιο πιθανό σενάριο/ενδεχόμενο φέρνει τον Μεγιάδο να γίνεται σύντομα εξ' ολοκλήρου παίκτης της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα