ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μαουρίσιο και την ανανέωση

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μαουρίσιο και την ανανέωση

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Μαουρίσιο και την ανανέωση

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να άνοιξε την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα, με δεδομένη τη λήξη του συμβολαίου του, ωστόσο έχει στα χέρια του δύο προτάσεις του ΠΑΟΚ για ανανέωση.

Το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας ΠΑΟΚ και Χοσέ Μαουρίσιο είχε τεθεί στο τραπέζι προ καραντίνας. Πολύ πριν το ποδόσφαιρο μπει στον γύψο για σχεδόν δύο μήνες, οι «ασπρόμαυροι» είχαν κάνει κάποιες κουβέντες με τον 31χρονο μέσο γνωρίζοντας ότι το συμβόλαιό του λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που συνομίλησε με τον Βραζιλιάνο και τον ατζέντη του. Μετά το τέλος της πρώτης κουβέντας προέκυψε μια σημαντική διαφορά κυρίως στο οικονομικό σκέλος της νέας συμφωνίας που προέβλεπε διετές συμβόλαιο.

Στη Μικράς Ασίας είναι ευχαριστημένοι από τη συνολική προσφορά του Μαουρίσιο, αλλά βάζοντας κάτω τα δεδομένα (ηλικία, τραυματισμός) έκαναν μια πρόταση με πολλά μπόνους και μικρότερη των χρημάτων (κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ) που εισπράττει με βάση το υπάρχον συμβόλαιο.

Ο Μαουρίσιο, που περνάει μια χαρά στη Θεσσαλονίκη και έχει δεθεί με την ομάδα, απέφυγε να απαντήσει. Δεν είπε ούτε ναι, αλλά ούτε όχι, αν και με τις τελευταίες του δηλώσεις στην πατρίδα του («υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό») έδειξε ότι είναι πιο κοντά στο όχι.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε και σε μια ακόμη κουβέντα με τον Βραζιλιάνο χαφ το πόσο θέλει για να τον κρατήσει στην ομάδα, όχι όμως με τα χρήματα που παίρνει μέχρι σήμερα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στη νέα εποχή και μετά την πανδημία του κορονοϊού τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί.

Το αν μπορεί να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση παραμονής του 31χρονου Μαουρίσιο των 81 αγώνων (9 γκολ, 4 ασίστ) και των 3 τροπαίων (ένα πρωτάθλημα, δύο κύπελλα) με τον ΠΑΟΚ, θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα