ΠΑΟΚ: Μήνυμα αποχώρησης από τον Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Μήνυμα αποχώρησης από τον Μαουρίσιο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μήνυμα αποχώρησης από τον Μαουρίσιο

bet365

Ο Μαουρίσιο μίλησε για το μέλλον του και με τις δηλώσεις του άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Μαουρίσιο βλέπει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι κι ο ίδιος παραδέχτηκε ανοιχτά πως είναι πολύ πιθανό να μην ανανεώσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και έμαθα να αγαπώ πολύ αυτό το σύλλογο. Το πάθος των οπαδών και η επίδραση που έχουν στην ομάδα με έχει αγγίξει βαθιά. Όπως και να έχει υπάρχει ενδιαφέρον από παραδοσιακές ομάδας της Ευρώπης για μένα και το ενδεχόμενο να φύγω από τον ΠΑΟΚ είναι πραγματικό. Σίγουρα όπως επαναλαμβάνω ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ και πως ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω τις νίκες και τα τρόπαια», είπε ο Μαουρίσιο και συνέχεια για την πιθανότητα επανέναρξης του πρωταθλήματος:

«Θα ήταν ένα θεαματικό και πρωτοφανές κατόρθωμα για τον σύλλογο. Θέλουμε να δώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη χαρά στους φίλους του ΠΑΟΚ και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο. Ότι και αν γίνει θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED