Λίνσεν: «Δεν έχω ακούσει κάτι από την ΑΕΚ»

Λίνσεν: «Δεν έχω ακούσει κάτι από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Λίνσεν: «Δεν έχω ακούσει κάτι από την ΑΕΚ»

bet365

Ο Μπράιαν Λίνσεν μίλησε στην Ολλανδία μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στη Φέγενορντ, τονίζοντας πως μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει κάποια κρούση από ομάδες που έχουν συνδεθεί με το όνομά του, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Ολλανδός εξτρέμ της Φίτεσε βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Φέγενορντ, ενώ τις προηγούμενες μέρες ολλανδικό δημοσίευμα έγραψε για ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.

Η πλευρά του Λίνσεν δεν έφτασε τελικά σε συμφωνία με τη Φέγενορντ καθώς η τελική πρόταση που του έγινε δεν τον ικανοποίησε: «Η πρόταση αυτή ήταν δυσανάλογη με τις συζητήσεις μας. Η Φέγενορντ έλεγε ότι με ήθελε πολύ, αλλά η πρόταση έδειξε ότι απλά με έβλεπαν σαν μια ενίσχυση του ρόστερ μόνο. Η Φέγενορντ είναι ένας φανταστικός σύλλογος αλλά πήρα την απόφασή μου βάζοντας στην άκρη την πρόταση που μου έγινε. Αυτή είναι η απόφασή μου», ανέφερε ο Ολλανδός εξτρέμ, μιλώντας στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην De Gelderlander.

Ο Λίνσεν έχει ήδη μια πρόταση ανανέωσης από τη Φίτεσε για να παραμείνει εκεί, αν και κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, της Γκενκ αλλά και συλλόγων από την Κίνα και το Ντουμπάι με τον ίδιο να δηλώνει: «Δεν έχω ακούσει τίποτα από αυτές τις ομάδες. Η φιλοδοξία μου πάντα ήταν να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Είμαι ελεύθερος να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή μου, έχω καλά στατιστικά και διαθέτω εμπειρία. Σίγουρα η κρίση του κορονοϊού παίζει τον ρόλο της και αυτό έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις με οποιονδήποτε σύλλογο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα