«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Λίνσεν» (vid)

«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Λίνσεν» (vid)

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Λίνσεν» (vid)

bet365

Οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν τσεκάρει την περίπτωση του εξτρέμ της Φίτεσε, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Στην ΑΕΚ είναι γνωστό ότι ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται στην αναζήτηση ενός παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Η περίπτωση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι μία από αυτές που υπάρχουν στη λίστα, ενώ προτάθηκαν και κάποιοι Ισπανοί εξτρέμ από τη Σεγούντα Ντιβισιόν, με τον Ίβιτς ωστόσο να κοιτάζει για κάτι καλύτερο.

Από την Ολλανδία πάντως σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Voetbal International βάζει την ΑΕΚ ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου εξτρέμ και αρχηγού της Φίτεσε, Μπράιαν Λίνσεν, του οποίου το συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα λήγει.

Για τον Λίνσεν ενδιαφέρον έχει δείξει η Φέγενορντ, της οποίας ο συγκεκριμένος παίκτης είναι και οπαδός, με το δημοσίευμα επίσης να υποστηρίζει πως «από την Αθήνα υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρον υπάρχει και από βελγικούς και γερμανικούς συλλόγους, οι οποίοι ενδεχομένως να μπορούν να δώσουν περισσότερα χρήματα από τη Φέγενορντ». Επίσης πρόσφατα άλλα ολλανδικά δημοσιεύματα είχαν γράψει και για ομάδες των ΗΑΕ και της Κίνας που καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Ο Λίνσεν είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ με το καλό του πόδι να είναι το δεξί. Πρόκειται για έναν εξτρέμ που έχει και ασίστ και γκολ και προέρχεται από μια πλούσια σεζόν με τη Φίτεσε, με την οποία σε 28 συμμετοχές είχε 14 τέρματα και 7 ασίστ. Αρκετά γκολ είχε και πέρυσι και πρόπερσι με τη φανέλα της Φίτεσε, σκοράροντας 13 και 20 γκολ αντίστοιχα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φορτούνα Σιτάρντ, Μάαστριχτ, Φένλο, Χέρακλες και Χρόνινχεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα