ΑΕΚ: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα

bet365

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα μετά το κυριακάτικο ρεπό τους σε έξι γκρουπ, με τον Νέλσον Ολιβέιρα να διατηρεί το ξεχωριστό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Οι κιτρινόμαυροι το απόγευμα της Δευτέρας (11/5) γύρισαν στα Σπάτα έπειτα από το κυριακάτικο ρεπό που τους είχε δώσει ο Μάσιμο Καρέρα, έχοντας συμπληρώσει τέσσερις μέρες προπονήσεων ανά γκρουπ. Όπως ήταν προγραμματισμένο, πριν από την προπόνηση έλαβαν χώρα επαναληπτικά τεστ για τον κορονοϊό, στο πλαίσιο των μέτρων υγείας κάτω από τα νέα δεδομένα. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι στα Σπάτα, όπως ακριβώς και πριν από μία εβδομάδα, υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ και εν συνεχεία ανά γκρουπ στα δύο γήπεδα οι παίκτες συνέχισαν το πρόγραμμά τους.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήταν χωρισμένοι σε έξι γκρουπ, πραγματοποιώντας προπόνηση σε διαφορετικές ώρες. Μάλιστα σε ένα από αυτά ακόμα και ο Μάσιμο Καρέρα ακολούθησε το πρόγραμμα του γυμναστή Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο μαζί με τους παίκτες του που δούλεψαν πάνω στη φυσική κατάσταση. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ήδη από την περασμένη εβδομάδα έχει ξεκινήσει και αυτός να προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του στο δικό του γκρουπ. Δείγμα απόλυτα θετικό για τον Έλληνα μέσο, ο οποίος αρχίζει να μπαίνει πλέον σε ρυθμό έπειτα από τον τραυματισμό στον αστράγαλο και την επέμβαση που τον κράτησε εκτός για μερικούς μήνες και πλέον από εδώ και στο εξής θα ανεβάσει στροφές προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που τα πλέι οφ διεξαχθούν τον Ιούνιο.

Όσον αφορά τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος επιθετικός συνέχισε και τη Δευτέρα το δικό του ξεχωριστό πρόγραμμα που ακολουθεί από την περασμένη Πέμπτη. Το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο της Ένωσης δεν θέλει να ρισκάρει με την περίπτωσή του, έπειτα και από το πρόβλημα που είχε προκύψει στους κοιλιακούς - προσαγωγούς και τον ανάγκασε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να επισκεφτεί ειδικό γιατρό καθώς δεν ήθελε και ο ίδιος εκείνη τη χρονική περίοδο να προχωρήσει σε επέμβαση. Ο Ολιβέιρα λοιπόν διατήρησε το ειδικό αυτό πρόγραμμα προπόνησης και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα επιστρέψουν την Τρίτη το πρωί στα Σπάτα, πάντα ανά γκρουπ, για να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα