Αγιά Σοφιά: Προχωρούν και τα έργα για το κτίριο των μουσείων (pics)

Αγιά Σοφιά: Προχωρούν και τα έργα για το κτίριο των μουσείων (pics)

Αγιά Σοφιά: Προχωρούν και τα έργα για το κτίριο των μουσείων (pics)

bet365

Εκτός από την υπογειοποίηση και τα έργα στο κτίριο που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων και τα δύο μουσεία συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όπως έχουμε ξαναγράψει, οι εργασίες τη δεδομένη στιγμή στο γήπεδο της ΑΕΚ επικεντρώνονται σε δύο εξωτερικά σημεία. Σε εκείνο της υπογειοποίησης και σε αυτό μπροστά από την παλιά σκεπαστή, όπου θα σηκωθεί το κτίριο που θα «ακουμπά» στην Αγιά Σοφιά και θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων τα μουσεία της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού. Δύο έργα που εξελίσσονται παράλληλα με τις κατάλληλες αντιστηρίξεις που έχουν γίνει.

Στο κομμάτι της υπογειοποίησης, όπως είδατε πρόσφατα στο ρεπορτάζ του gazzetta.gr από το εργοτάξιο, τα έργα των αντιστηρίξεων συνεχίζονται καθημερινά στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου με τα μηχανήματα να προχωρούν ανοίγοντας τρύπες, όπου εν συνεχεία γίνεται σκυροδέτηση και τοποθέτηση πλεγμάτων.

Με εντατικούς ρυθμούς κινούνται και οι εργασίες για το κτίριο μπροστά από την παλιά σκεπαστή. Τις τελευταίες μέρες ο γερανός που κατασκευάστηκε στο σημείο ξεκίνησε να μεταφέρει τα σίδερα προκειμένου αυτά να τοποθετηθούν και εν συνεχεία να αρχίσουν να πέφτουν τα πρώτα μπετά για τη θεμελίωση. Παράλληλα στον συγκεκριμένο χώρο έχει σκαφτεί και έχει διαμορφωθεί και η είσοδος για τα πούλμαν και τα αυτοκίνητα που θα οδηγεί προς το πάρκινγκ και η οποία θα συνδέεται με την υπογειοποίηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα