Αγιά Σοφιά - υπογειοποίηση: Προχωρούν τα έργα αντιστήριξης (vid)

Αγιά Σοφιά - υπογειοποίηση: Προχωρούν τα έργα αντιστήριξης (vid)

Δημήτρης Βέργος
Αγιά Σοφιά - υπογειοποίηση: Προχωρούν τα έργα αντιστήριξης (vid)

bet365

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα έργα της υπογειοποίησης στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου δίπλα από την Αγιά Σοφιά, ενώ σε εξέλιξη είναι πάντα και εκείνα του κτιρίου που θα περιλαμβάνει τα δύο μουσεία.

Τα έργα εξωτερικά του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια καθημερινά βρίσκονται σε εξέλιξη. Τόσο εκείνα που αφορούν το κτίριο που θα στεγάσει μεταξύ άλλων και τα δύο μουσεία, πίσω από την παλιά σκεπαστή, όσο και αυτά που έχουν να κάνουν με την υπογειοποίηση στις Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών.

Στα έργα του κτιρίου, τα οποία όπως είναι γνωστό θα εξελίσσονται παράλληλα με αυτά της υπογειοποίησης, θα λάβει χώρα το «σιδέρωμα» με τα υλικά τα οποία έχουν ήδη φτάσει το προηγούμενο διάστημα και έπειτα θα ακολουθήσει η θεμελίωση.

Στο κομμάτι που αφορά την υπογειοποίηση, το επίκεντρο παραμένει πάντα η Πατριάρχου Κωνσταντίνου, όπου συνεχίζονται οι εργασίες της αντιστήριξης. Έχοντας αφαιρέσει την άσφαλτο, τα μηχανήματα εξακολουθούν να ανοίγουν τρύπες πλάγια κατά μήκος του δρόμου, όπου γίνεται στη συνέχεια σκυροδέτηση με τοποθέτηση πλεγμάτων.

Δείτε πλάνα από τις σημερινές εργασίες για την υπογειοποίηση επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου:

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED