Αγιά Σοφιά: Το gazzetta.gr στα έργα της υπογειοποίησης! (pics & vid)

Αγιά Σοφιά: Το gazzetta.gr στα έργα της υπογειοποίησης! (pics & vid)

Δημήτρης Βέργος
Αγιά Σοφιά: Το gazzetta.gr στα έργα της υπογειοποίησης! (pics & vid)

bet365

Η υπογειοποίηση στην Αγιά Σοφιά «τρέχει» και το gazzetta.gr βρέθηκε στο εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια καταγράφοντας την εξέλιξη των εργασιών δίπλα από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Τα έργα στην Αγιά Σοφιά καθημερινά βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και λαμβάνουν χώρα σε αρκετά μέτωπα τόσο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο φυσικά και σε εκείνο της υπογειοποίησης. Το επόμενο διάστημα άλλωστε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μέχρι τον Ιούνιο πρόκειται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Περιφέρειας, ερασιτεχνικής ΑΕΚ και ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ ώστε να ξεκινήσουν τα έργα και στο εσωτερικό της Αγιάς Σοφιάς που θα ολοκληρώσουν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ θα προχωρήσουν και τα έργα που αφορούν την εξωτερική κάλυψη του γηπέδου.

Σύντομα έξω από την παλιά Σκεπαστή θα αρχίσουν να «πέφτουν» τα μπετά του κτιρίου που θα «ακουμπά» στο γήπεδο και που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα δύο μουσεία, της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού. Όλο το προηγούμενο διάστημα γινόντουσαν στο συγκεκριμένο κομμάτι οι προκαταρτικές χωματουργικές εργασίες, ενώ στα τέλη της εβδομάδας που πέρασε έφτασαν τα σίδερα. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε εν αναμονή των βασικών εργασιών της κατασκευής του κτιρίου με «σιδέρωμα» και έναρξη θεμελίωσης.

Τη δεδομένη στιγμή ο… «οργασμός» των εργασιών αφορά το κομμάτι της υπογειοποίησης, η οποία εδώ και ένα μήνα «τρέχει» καθημερινά από την ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του γηπέδου της Ένωσης. Το gazzetta.gr βρέθηκε μία ανάσα από το εργοτάξιο στις Πατριάρχου Κωνσταντίνου και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια και σας παρουσιάζει όλα όσα εξελίσσονται εκεί.

Το επίκεντρο των έργων της υπογειοποίησης αυτή τη στιγμή παραμένει η Πατριάρχου Κωνσταντίνου, στην οποία συνεχίζεται η αφαίρεση της ασφάλτου και το σπάσιμο των πεζοδρομίων ψηλά, με τα φορτηγά να μαζεύουν το χώμα και τα μπάζα. Πιο χαμηλά, πάντα στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, τα έργα αντιστήριξης προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς. Τα γεωτρύπανα συνεχίζουν να ανοίγουν βαθιές τρύπες πλάγια του δρόμου, όπου γίνεται στη συνέχεια σκυροδέτηση με τοποθέτηση πλεγμάτων, όπως φαίνεται και στο βίντεο και στις φωτογραφίες του gazzetta.gr που ακολουθούν.

Τα έργα της αντιστήριξης στο κομμάτι της υπογειοποίησης ουσιαστικά προηγούνται της κύριας φάσης του έργου για να ακολουθήσει το σκάψιμο του δρόμου, ενώ τόσο αυτά όσο και τα έργα αντιστήριξης που έχουν γίνει μπροστά από την παλιά Σκεπαστή από την ΑΕΚ, θα δώσουν τη δυνατότητα τόσο η υπογειοποίηση όσο και η ανέγερση του κτιρίου που θα περιλαμβάνει τα μουσεία να εξελίσσονται παράλληλα.

Δείτε και τις φωτογραφίες του gazzetta.gr από τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα