ΑΕΚ: Ειδική παραγγελία Μελισσανίδη για την προστασία στα Σπάτα

ΑΕΚ: Ειδική παραγγελία Μελισσανίδη για την προστασία στα Σπάτα

ΑΕΚ: Ειδική παραγγελία Μελισσανίδη για την προστασία στα Σπάτα

bet365

Με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη έχει παραγγελθεί ειδικό κουβούκλιο, το οποίο θα τοποθετηθεί στην είσοδο του προπονητικού κέντρου, για την επιπλέον προστασία των παικτών και των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει πάρει όλα τα μέτρα για την επανέναρξη των προπονήσεων, με τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους της Ένωσης να περνάνε από τα απαραίτητα τεστ κορονοϊού στα Σπάτα τη Δευτέρα (4/5).

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, ωστόσο, θα υπάρχει και έξτρα προστασία με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει να θωρακίσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι κατόπιν παραγγελίας του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, θα τοποθετηθεί στην είσοδο του προπονητικού κέντρου ένα ξεχωριστό κουβούκλιο με ειδική μπάρα, το οποίο θα θερμομετρά και θα τσεκάρει όλους όσους εισέρχονται στα Σπάτα. Κάτι που υπάρχει σε αεροδρόμια και μεγάλα κτίρια σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θα αποτελεί ασπίδα προστασίας του κιτρινόμαυρου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το κουβούκλιο αυτό αναμένεται τη Δευτέρα στα Σπάτα, ενόψει και της επιστροφής των παικτών, και θα τοποθετηθεί με την παραλαβή του ώστε να τεθεί σε λειτουργία από την προσεχή Τρίτη (5/5). Το ειδικό αυτό κουτί θα προσαρμοστεί συγκεκριμένα στην πόρτα της εισόδου του προπονητικού κέντρου και θα βγάζει άμεσα την ένδειξη σε όποιον εισέρχεται μέσα από αυτό αν πρέπει ή όχι να εισέλθει στο προπονητικό κέντρο. Θα αποτελεί ουσιαστικά τη θωράκιση της ΑΕΚ αντί της κλασικής θερμομέτρησης σε καθημερινή βάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα